nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 21°
20°

Primera foto oficial de l'Illes Balears

Amb l'entrada de l'any nou, l'equip illenc es converteix en tota una realitat


L'entrada de l'any nou ens ha permès a la fi veure la imatge més desitjada des de fa uns mesos: la de l'equip ciclista Illes Balears-Banesto complet amb la indumentària que a partir d'ara lluiran els seus corredors per les carreteres de tot Europa.

Francisco Mancebo i Denis Mentxov són els homes que convindrà seguir d'una formació en la qual també destaca la presència dels quatre professionals illencs de carretera. D'aquí a uns dies l'equip tornarà a Mallorca, on ben aviat començarà la seva preparació, fent les primeres pedalades i familiaritzant-se els uns amb els altres, ja que el canvi de patrocinador ha determinat la renovació de gairebé la meitat de la plantilla.

Amb l'any nou, podem veure també la primera foto oficial dels quatre illencs lluint l'equipatge de l'Illes Balears-Banesto. Toni Tauler, Toni Colom, Vicenç Reynés i Joan Horrach donen caràcter mallorquí al conjunt ciclista dirigit pels veterans Eusebio Unzue i José Miguel Etxavarri. L'equip Illes Balears-Banesto es presentarà de manera oficial a Madrid, en el marc de la Fira Turística de la capital. La primera prova en la qual prendrà part serà la Challenge de Mallorca.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris