algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
23°

El Tour i la Vuelta, objectius del nou equip

Unzúe i Echávarri ja tenen planificat el calendari, que descarta la participació en el Giro d'Itàlia


D'aquí a un parell de setmanes, els vint corredors que componen l'equip ciclista Illes Balears-Banesto es desplaçaran fins a Mallorca per començar a planificar la temporada 2004. Serà el moment de les fotos oficials, de prendre les mides per a la vestimenta, i d'assignar a cadascun la seva feina pels propers dotze mesos.

En qualsevol cas, el tàndem Echávarri-Unzúe ja comença a tenir les coses clares, i durant les darreres setmanes han anat confeccionant un calendari que inclou la presència a la Vuelta a Espanya i el Tour de França, i que descarta el Giro d'Itàlia.

En el mes de gener (probablement entre els dies 8 i 10) l'equip tornarà a les Illes per començar a fer la feina de pretemporada, però no serà en principi fins dies abans de la Challenge Volta a Mallorca quan el conjunt illenc es presenti en societat. A la prova mallorquina, que tradicionalment obre la temporada ciclista a Espanya, els aficionats podran seguir les evolucions de gairebé tots els corredors de l'equip, però a partir de llavors es crearan tres grups de treball, cada un amb un calendari i uns objectius diferents.

Manquen encara algunes qüestions per concretar, com és el cas del disseny definitiu que haurà de tenir el mallot, però allò que és més important, la plantilla, es dóna per tancada amb la incorporació de Mikel Pradera, que completa un equip de vint corredors en què destaca la presència dels quatre mallorquins i de dos alemanys. Toni Colom, Joan Horrach, Toni Tauler i Vicenç Reynés lluitaran per diferents objectius durant la primera temporada, mentre que els alemanys estan cridats a córrer especialment les clàssiques de Centreuropa, com a mitjà de promoció de les Illes dins el mercat alemany. Tot i això, Eusebio Unzúe afirma que compta amb un d'ells, Becke, per formar part del grup de corredors que preparan l'edició 2004 del Tour de França.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris