cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
24°

El somni de l'Illes Balears ja és una realitat

Amb la signatura ahir de l'acord de col·laboració, el nou equip agafa oficialment el relleu d'iBanesto.com


El nou equip Illes Balears-Banesto ja és una realitat. Després de mesos de negociacions, ahir el president del Govern balear, Jaume Matas, signava l'acord de col·laboració que farà que el nostre arxipèlag tengui el seu propi conjunt ciclista almenys durant les tres pròximes temporades.

A l'acte, que es va dur a terme al Consolat de Mar, hi assistiren la presidenta de Banesto, Ana Patricia Botín, i el conseller delegat del Santander Central Hispano, Alfredo Sáenz. Ambdues entitats bancàries s'han compromès a continuar donant suport a l'equip, si més no durant la pròxima temporada, ja que segons va explicar Botín, «se'ns feia difícil desvincular-nos totalment del ciclisme després de catorze anys patrocinant l'equip».

Des del Santander Central Hispano, Alfredo Sáez va destacar que el Govern balear obté el patrocini principal d'un equip que té «un gran fons de comerç i una gran tradició, i que és molt respectat i considerat pràcticament a tot el món».

Per la seva part, el cap de l'Executiu autonòmic subratllà la importància del nou equip, que «ens servirà com a plataforma per a la promoció de l'esport i publicitarà la imatge de les Illes com a destinació turístic a tot el món». Jaume Matas va agrair el suport de Banesto i d'SCH en el patrocini d'un equip que, segons va dir, «impulsarà els joves valors de les nostres illes a fer esport i permetrà incorporar a les seves files els ciclistes més vàlids».

El president del Govern va remarcar igualment els beneficis que comportarà l'existència en el grup gran internacional d'un equip amb el nom de les Illes, ja que «les accions de màrqueting i comunicació que ens permetrà seran múltiples, i no es limitaran ni prop fer-hi a lluir el nom a la roba o a les bicicletes», que al seu pare suposaran només una «petita part» dins tota una línia d'actuacions que es tenen programades. Matas xerrà de la «provada eficàcia» que ofereix un mètode publicitari com aquest, «perquè a tot el món són milions els espectadors que sentiran a parlar de l'equip ciclista de les Illes Balears».

Per últim, el president del Govern hi demanà la implicació de «tots els ciutadans», ja que «aviat ens sentirem orgullosos del nostre equip i els hem de fer costat en totes les proves en què prenguin part».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris