nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
17°

«Ens arribarà algun esquitx»

P.B. Palma.
Palma rebé amb enveja sana la designació de València com a seu de la Copa Amèrica 2007. Tot just haver esclatat la notícia, les autoritats polítiques i esportives balears enviaren missatges de felicitació als seus homòlegs valencians i expressaren el seu convenciment de comptar amb la presència d'alguns dels vaixells participants a la badia de Palma.

El president del Govern balear, Jaume Matas, mostrà la seva satisfacció perquè «finalment ha estat una ciutat espanyola» l'escollida per organitzar aquest esdeveniment de gran transcendència internacional, la qual cosa «ha de ser motiu d'orgull i satisfacció per a tots els ciutadans de Balears i per a tots els espanyols». La batlessa, Catalina Cirer opinà que «un cop descartada Palma, la meva candidatura preferida era València» i augurà que «ens arribarà algun esquitx i podrem gaudir d'alguna coseta».

En aquest sentit, el director general d'Esports, Josep Lluís Ballester, anuncià que «ja hi ha dos sindicats interessats a venir a Palma a entrenar: un és l'espanyol i l'altre un americà». El president de la Federació Balear de Vela, Francesc Villalonga, apuntà com a possible causa de l'exclusió de la candidatura balear que «som una illa petita i a la nostra comunitat manejam un pressupost molt inferior al de la Comunitat Valenciana i això ens limita molt a l'hora d'organitzar grans esdeveniments com la Copa Amèrica. Oferírem tot el que teníem, que no és poc, però conscients que l'espai a la nostra illa és molt limitat i no podíem competir amb València».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris