algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
13°

L'equip Illes Balears-Banesto incorpora a files Mikel Pradera

El ciclista basc firmà un contracte per les dues pròximes temporades

El ciclista biscaí Mikel Pradera es mostrà ahir molt satisfet després d'haver-se compromès dilluns amb l'equip Illes Balears-Banesto per dues temporades, i amb el qual podrà acomplir el seu gran objectiu de córrer el Tour de França.

El de Mallabia, assistent a la presentació d'una iniciativa solidària amb Colòmbia, promoguda pel també ciclista Iban Mayo, a Bilbao, reconegué que fins a la confirmació del seu fitxatge amb el conjunt d'Echavarri i Unzue, «ha estat una espera bastant llarga».

«En un primer moment, allà pel mes d'agost o setembre, estava relaxat i no pensava en absolut en tot aquest embolic que ha sorgit al final. Després, quan sorgí la possibilitat de l'Stayes es començà a moure tot, però al final ha estat una cortina de fum. Existia una altra possibilitat, que era la de La Boulangére, amb Joseba Beloki, però tampoc no fructificà. Llavors arribà el desconcert i es tractava de cercar una alternativa», recordà.

Al final, arribà l'oportunitat de fitxar per l'Illes Balears-banesto, amb el qual dilluns tancà el seu contracte de dues temporades. Pradera assegurà sentir-se «molt content» perquè és el tipus d'equip que s'ajusta als seus desigs.

«Jo cercava, sobretot, que fos un equip amb el qual pogués anar al Tour de França, amb un bon contracte, no ho negaré, i un equip que conegués i que fos de l'entorn en el qual m'acostum a moure'; no volia cap equip estranger perquè no em veig corrent a fora. Sobretot el que m'interessava era ser a la línia de sortida del Tour, que és molt important per a mi», reiterà. En qualsevol cas, el corredor biscaí reconegué al final que encara no coneix la planificació de la temporada 2004.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris