algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 15°
15°

Entrenar a la pista del Prínceps d'Espanya costarà 100 euros anuals

El president de la Federació lamenta l'estat de la instal·lació

P. BATLLE/ P.V. Palma.
El president de la Federació Balear d'Atletisme, Pau Verd, es queixà amargament del lamentable estat actual de les instal·lacions del poliesportiu Prínceps d'Espanya, que condicionaren el desenvolupament del IX Memorial Aina Ramon, competició amb la qual s'obrí la temporada d'hivern illenca. «Era molt trist veure les condicions en les quals havien de córrer els atletes, amb un tram de la pista inutilitzat per alguna síquia que s'obrí arran d'una avaria en una canonada, fa gairebé un mes i mig. Haguérem de modificar el calendari de proves i haguérem d'anul·lar les dels 400 metres, que quedaren convertits en 300, i la milla».

Després de quaixar-se de la lentitud en la reparació, Verd es mostrà esperançat que el problema se solucioni aviat. «L'empresa saragossana Mondo, encarregada de la reparació, ens ha garantit que el pròxim dia 29 la pista ja es podrà usar sense limitacions, però no les graderies, que continuen presentant un estat ruïnós».

Per altra banda, Pau Verd mostrà el seu malestar pel fet que, a partir de gener, els atletes federats hagin de pagar una quota mensual a fi d'utilitzar les pistes del Prínceps d'Espanya per entrenar-se. «La Direcció General d'Esports ha decidit unilateralment no renovar l'acord existent amb la Federació Balear i que permet als atletes mallorquins federats entrenar-se de franc i a partir de gener tothom pagarà. Ja n'hem rebut algunes queixes, sobretot d'aquells clubs en què s'entrenen infants. Però s'ha de recordar que encara es pot entrenar de franc a les pistes de Sant Ferran i a les de l'Escola Balear», manifestà Verd.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris