algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
18°

«He aconseguit una gran victòria davant un bon Moyà»

T.T. Houston.
El nord-americà Andy Roddick reconegué que la seva victòria davant el mallorquí Carles Moyà havia estat molt especial i de gran importància per al futur. «Començar el torneig on són els vuit millors jugadors del món i en lluita per aconseguir ser el número 1 amb un triomf era una cosa que necessitava», digué Roddick. «Moyà jugà un gran partit i, per tant, el triomf té un doble valor», digué.

Roddick, de 21 anys, reconegué que Moyà fou qui imposà el ritme en el segon i tercer set amb el seu joc des del fons de la pista i cops de dreta molt difícils de tornar. «La clau de mantenir-me en el partit fou que vaig tenir paciència i vaig tractar d'assegurar el meu servei», digué Roddick.

El tennista nord-americà explicà també que la seva intenció no era iniciar cap polèmica amb l'àrbitre i molt manco perdre la concentració. «Són coses que passen en el joc i que no has de deixar que t'afectin, sinó tot el contrari. Ho has d'oblidar tan aviat com sigui possible, recuperar la concentració i continuar», indicà.

Roddick tornà a defensar la qualitat de la pista i digué que tot era perfecte i sense que afectàs, ni poc ni molt, el rendiment dels tennistes. «Crec que els organitzadors han fet una gran feina i que al final el torneig serà un gran èxit. Tot està bé, sense problemes», apuntà el tennista nord-americà.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris