cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
16°

Ernesto Rodríguez és destituït

Damià Seguí aposta per Vladimir Bogoevski per dirigir el Son Amar

El resultat va ser el de menys en el partit d'ahir, a la finalització del qual Damià Seguí demostrà ahir que és un home d'idees clares. Les darreres derrotes del Son Amar, i especialment el mal joc exhibit pels homes d'Ernesto Rodríguez, havien decidit al màxim patrocinador a canviar de director d'orquestra i ni tan sols la victòria d'ahir davant del Cartagena serví per fer-li canviar d'opinió.

El macedoni i extècnic de la selecció iugoslava, Vladimir Bogoevski, que ahir va presenciar el partit «in situ», serà a partir d'avui el nou tècnic del Son Amar-Palma, mentre que Ernesto Rodríguez quedarà relegat a la figura de segon entrenador. Amb aquesta radical decisió, l'empresari mallorquí deixà clar que confia «posar punt i final al daltabaix que hi ha a l'equip» i treure el màxim rendiment de cada un dels seus jugadors.

Pel que fa al partit, el rendiment dels jugador va tornar a quedar en qüestió en començar el partit d'una manera aclaparadora i imposar-se amb autoritat (25-16) al primer set, anà cedint terreny i acabà patint per endur-se una victòria que no va convèncer Seguí per conservar Rodríguez en el càrrec.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris