cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
23°

La crisi del Son Amar, a examen

El Cartagena intentarà aprofitar la mala ratxa del bloc de Rodríguez


El Cartagena comprovarà avui capvespre (18 hores) la dimensió de la crisi que copeja el Son Amar-Palma. El bloc murcià serà l'encarregat d'examinar una trajectòria esquitxada per la irregularitat, que assolí el seu punt màxim la setmana passada amb una derrota davant el Numància. El club mallorquí ha esgotat la seva quota de fracassos i té l'obligació de superar el conjunt cartaginès per seguir aspirant a conquerir el títol.

El partit sorprèn el Son Amar en un moment especialment delicat. La passa enrere que va suposar el desplaçament a Sòria ha pogut deixar petjada a les seves files, ja que després del partit els responsables del club varen expressar el seu desengany per l'actuació oferida i varen criticar el rendiment d'alguns dels jugadors, una circumstància que podria incidir en el desenvolupament dels compromisos més immediats.

El grup intentarà curar els seus mals a base d'aplicar la seva major qualitat i evitar així que es produeixi una nova sorpresa sobre la pista palmesana. Malgrat que el tècnic Ernesto Rodríguez ha tingut molts de problemes al llarg de la setmana per culpa de les absències, el bloc balear podrà presentar el seu armament pesant de cara a materialitzar la sisena victòria de la temporada davant d'un adversari tècnicament inferior. Elgueta podrà alinear-se, si no es ressent de les molèsties, mentre que el brasiler Lilico, el rendiment del qual està posat en dubte, també pareix recuperat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris