algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 12°
12°

Kenya acusa l'IAAF de consentir l'èxode d'atletes

La Federació Kenyata d'Atletisme (AK) demanarà explicacions a la Federació Internacional IAAF, que acusa d'afavorir l'èxode dels seus joves atletes a països àrabs, declarà ahir el president de l'AK, Isaiak Kiplagat.

«Estam sorpresos en assabentar-nos que un atleta kenyata, Gregory Konchella, ha rebut autorització per l'IAAF per córrer per Bahrein», afirmà Kiplagat, explicant haver rebut una carta del secretari de l'IAAF, Istvan Gyulai, en la qual s'aprovava el canvi de colors de Konchella, qui correrà així els 800 metres en els Jocs Olímpics d'Atenes 2004 amb Bahrein.

«Tractarem aquest tema a la reunió del Consell de l'IAAF el pròxim 21 de juliol a Berlín, ja que volem saber per què aquest al·lot ha rebut l'autorització sense que haguem estat consultats», assenyalà Kiplagat.

Konchella, que ara nom Yousuf Saad Kamel després de convertir-se en musulmà, és el darrer d'una sèrie d'atletes de Kenya que han optat per canviar de nacionalitat a favor d'una nació àrab durant els darrers quatre mesos.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris