nubes dispersas
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
22°

Rodríguez creu que la Lototrot serà ja una realitat l'any que ve

El conseller d'Interior demana «paciència i tranquil·litat» als cavallistes

El conseller d'Interior i de Funció Pública, José María Rodríguez, va assegurar ahir que, al seu parer, la «lototrot serà possible al 2004». El també secretari general del Partit Popular (PP) de Balears, va respondre així a les inquietuds mostrades pels cavallistes davant el fet que el Govern no hagi pressupostat cap partida per a la posada en marxa de la travessa hípica en els comptes del 2004.

Segons Rodríguez, «s'ha d'entendre com està plantejat el tema, que és a través d'un consorci que s'ha de desenvolupar. En qualsevol cas, amb la Lototrot només hi hauria ingressos, i no despeses perquè es faria a través d'una concessió a una empresa perquè la tiri endavant. Actualment estam estudiam tot l'entramat jurídic, hi ha uns quants processos pendents sobre el concurs que es va convocar en el seu dia, i estam fent feina amb el Consell de Mallorca per saber quina és la millor solució».

El conseller d'Interior va demanar «a tothom que tengui paciència i tranquil·litat, és un compromís del Govern assumir les nostres competències i complir els convenis. En el seu moment vàrem fer costat a la Lototrot i li feim costat, però també hem de mirar com posar en marxa aquest sistema perquè causi el menor perjudici no només al propi joc sinó que també a altres sectors socials que es poden veure implicats en aquest procediment».

Sobre la data de la posada en marxa, Rodríguez va afegir que «no sabrem si serà en el primer semestre o en el segon semestre del 2004, però hi estam fent feina (perquè sigui possible l'any que ve)».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris