algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
13°

Cort cedirà a la Federació Balear uns terrenys situats a Son Flor

La decisió apropa el somni de construir un nou camp de rugbi

J.C.Palma.
La Federació Balear de Rugbi té molt a prop la seva demanda més important dels darrers anys: construir un nou camp de rugbi a Palma per donar cobertura al creixement que està tenint aquest esport a la nostra Comunitat. L'Institut Municipal de l'Esport (IME) va sol·licitar ahir a l'Ajuntament poder utilitzar uns terrenys situats a Son Flor per cedir-los a l'organisme federatiu.

El president de l'IME, Gaspar Oliver, féu la petició oficial a Cort per poder utilitzar aquests terrenys de 26.102 metres quadrats i complir, així, el vell somni de la Federació Balear de Rugbi. Tot i que l'organisme federatiu demanava aquest camp des de feia més de dos anys, Cort no ha reaccionat amb efectivitat fins a principis del 2003. L'any passat va sortir Son Fuster com una opció segura per construir el cobejat camp, però aquests terrenys no arribaven mai a mans de l'IME i, en conseqüència, a domini de la Federació.

Un dels grans perjudicis d'aquesta demora ha estat la pèrdua de la subseu del Mundial femení 2003, que es disputarà a una altra ciutat de l'Estat. L'organisme, que presideix Diego González, tenia paraula de la Federació Espanyola que Palma seria subseu si tenia un estadi, però Cort no hi arribà a temps.

Fins ara la situació del rugbi ha estat molt incòmoda, ja que l'únic terreny de joc disponible era el Poliesportiu Prínceps d'Espanya, on havien de compartir escenari amb l'atletisme. Aquesta coincidència va ser font de múltiples enfrontaments entre les federacions d'atletisme i de rugbi, que ara podrien tenir el seu punt i final si Cort cedeix els terrenys de Son Flor.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris