algo de nubes
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
11°

Curs monitor iniciador

La Federació Balear de Futbol convoca el curs de Monitor-Iniciador de futbol, que se celebrarà a la nostra ciutat sota la direcció de l'Escola d'Entrenadors. L'esmentat curs començarà el 13 de maig i finalitzarà el 28 de juny de 2003. Dies lectius: dilluns i dimarts de 19.15 a 22.15; dissabte, de 9 a 14 hores. Les bases del curs i tota la documentació es troben exposades al taulell d'anuncis de la Federació Balear de Futbol i del Comitè d'Entrenadors. El termini d'inscripció començarà el 26 de març, tots els dilluns, dimecres i divendres, de 18.30 hores a 20, finalitzant el 25 d'abril. Amb un mínim de 25 alumnes i un màxim de 40 per a la seva realització, per rigorós ordre de presentació, quan s'arribi a aquesta xifra es donarà per finalitzat el termini d'admissió. Per qualsevol informació, poden cridar als telèfons 609692828 i 606109376, de 19.30 a 20.00.

Competició
Baltasar Juan, jutge únic de Disciplina Esportiva, auxiliat per la seva secretària, Xisca Martorell, decidiren: sancionar per un partit Francisco Javier Gómez (Santa Ponça), per doble amonestació; suspendre per un partit per acumulació d'amonestacions Anselmo Sanabria i Antonio Daroca (Eivissa), Sergio Tortosa (Sant Rafel), Rubén Medina (Peguera), Francisco Barbón i Carlos Estrany (Manacor), Andrés Molina i Sebastià Bauzà (Platges de Calvià), Onofre Janer (Alaior), Juan Ribot i Antonio Oliver (Cardassar), Miguel Fiol (Poblera), Martí Mas (Binissalem), Miguel Sancosme i Francisco García (Gènova), i Javier Navarro (At. Balears).

Comitè Territorial
Cinc partits de suspensió a Preferent a Antonio Ferragut (España). Tres partits a l'auxiliar de material del Cala Millor, Julio Rodríguez, per insults a l'àrbitre, essent reincident. Dos partits a Esteban Sancho (Cala Millor), per joc dur. Un partit a l'entrenador de l'Alcúdia, Fernando Cercós, a Rafael Arroyo (Algaida), Juan Aguiló (Independent), Fernando Andrés (Poblera), Antonio Pérez (Soledat) i Henri Aponte i Juan Nadal (S'Horta), per doble amonestació. A Tercera Regional, cinc partits a Ramon Sebastià (Bújer), per agressió. José Adrover (Alqueria), per insults a l'àrbitre, amb penediment; Daniel Juvevi (España) i Miguel Estela (Lloret), per agressió a un contrari.

Penya Arrabal
Un dels partits més atraients de l'imminent jornada a Regional Preferent serà el que la Penya Arrabal i el S'Horta disputaran al camp municipal de Can Valero, diumenge a partir de les onze i mitja del dematí. Antigament estàvem en condicions d'avançar alguna notícia sobre el moment actual del conjunt de «Sa Lleona», sobretot quan es desplaçava a la nostra ciutat. Eren temps de l'insubstituïble president Rafel Roig. En l'actualitat no podem dir el mateix de la persona que figura al capdavant de l'entitat. I si hem de ser sincers, poc ens interessa. L'únic que podem avançar és que el S'Horta ha perdut aquelcachet que el féu tan popular. I a les proves ens remetem.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris