nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:

Comitè

El jutge únic de Disciplina Esportiva va prendre les següents decisions: suspendre per un partit Miquel Bosch (Alaior) i Ignacio Parrillo (Peguera) per doble amonestació. Un partit a Gaspar Valenzuela (Poblera) per protestar decisions de l'àrbitre; un partit a Cristóbal Sánchez (Alaior), Alejandro Moyà (Platges de Calvià) per joc dur; un partit a David Torrejón i Juan Càrdenas (Cardassar), Ricardo González i Francisco Ramon (Penya Santa Eulàlia), Baltasar Socies i Mateu Gomila (Montuïri), Iñaki Parramón (Sant Rafel), Gabriel Cànovas i Rubén Rueda (Gènova); Gabriel Medina (Alaior), Rafel Garcia (Poblera), Francisco Xamena (Platges de Calvià), Juan Melià (Spòrting Maonès) i Ramiro Vicente (Ferrioler) per acumulació d'amonestacions. Multa econòmica per al Peguera per incidents del públic amb l'advertència de clausura del terreny de joc en cas de reincidir. Obrir informació del partit Peguera-Ferrioler, suspenent cautelarment l'entrenador i l'encarregat de material del Peguera, Francisco Svolssak i Miquel Pericàs Arbona, respectivament.

Assemblea de l'Alaior
Tot seran flors i violes en l'acte que celebrarà la Junta Gestora de l'Alaior, presidida per José Ros, motivada per la presentació del balanç més que positiu que podrà oferir als incondicionals que es molestin a desplaçar-se al local social dels set pins de la carretera de Ciutadella. Al mateix temps s'iniciarà el procés electoral que dins el termini reglamentari servirà per proclamar, ja amb caràcter oficial, el nou president. Es rumoreja que una de les primeres decisions que confirmarà serà renovar l'entrenador Rafa Torres, un dels artífexs de la nova orientació que en tots els sentits s'ha operat en el club local. Llàstima del capítol negatiu del dia del Santanyí, que segons versions arribades a la nostra atenció, el mandatari menorquí va ser víctima de flagrant provocació, i no a l'inrevés, com en un principi es va publicar.

Port de Pollença
Si hem de ser sincers, obligació tenim de manifestar que resultà motiu de gran satisfacció rebre a la redacció un fax procedent del Port de Pollença, remès pel nostre entranyable amic, Joan Aguilar, llegendari secretari d'aquell inoblidable Cultural del Port de Pollença, que juntament amb l'oncle Joan, tan alt va posar el llistó futbolístic del nord mallorquí. Ens comunica que el conjunt Futbol-7, reforçat per uns quants efectius del conjunt de Tercera Regional, tenen previst desplaçar-se a la ciutat anglesa de Liverpool el dia 27 d'aquest mes, on disputaran el dia 1 de març un partit amistós contra el Liverpool Ramblres F.C. Acte que serviran com a devolució de visita que des de la barbaritat de 16 anys han duit a terme representacions esportives i culturals de la ciutat anglesa i del municipi pollencí. Ni s'ha de dir que aquesta ambaixada esportiva viatjarà amb el suport de diverses entitats mallorquines, on molts dels obsequis seran entregats a les primeres autoritats amfitriones. Viatge que es perllongarà durant tres dies.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris