algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:
10°

Tercera Regional

Partit avançat: Esporles-Sineu (Valverde Martínez). Diumenge: Consell-Artà (Martínez Machado), Lloret-Espanya (Barceló González), Soledat-Vilafranca (Jorques Manzano), Andratx-Son Sardina (Caballal Vales), Can Pastilla-Alqueria (March Morlà), Cala d'Or-Son Oliva (Perelló Albons), Port Pollença-Marratxí (Lara Ortega), Búger-Collera (Muñoz Muñoz) i Llucmajor-San Pere (Domínguez Bauzà).

Futbol menorquí
Després d'una etapa que prometia el millor, novament els conjunts menorquins de Tercera Divisió han encès l'alarma, atesa la dificultat d'allò que està a punt de venir. Un panorama sobradament preocupant, tant per al degà de l'illa com també per a l'igualment històric conjunt d'Alaior: Lluís Vidal, tècnic de l'Sporting, no acaba d'encertar a l'hora de confeccionar l'equip que a aquestes altures ja hauria de ser considerat titular. I no serà per falta de material, ja que poques han estat les directives que hagin incorporat tal nombre d'efectius aprofitant el mercat hivernal. Per contra, és molt llastimós que l'Alaior (que diumenge visitarà el conjunt més regular de la taula) desaprofiti tot allò que aconseguí a la primera volta. I encara sort que després de visitar Es Molí li quedarà el consol d'haver-se d'enfrontar a conjunts en teoria molt inferiors al quadre dels Set Pins. Però de moment, vius davant les dificultats que diumenge es trobarà.

Sentit condol
L'ambient esportista balear està de dol per la mort de Rosario Carro Romero, esposa del nostre entranyable amic el doctor Toni Vega. Un matrimoni que, en la plenitud de la seva vida, ha quedat totalment desfet. Un matrimoni humil, senzill i sempre disposat a fer bé, fos qui fos qui sol·licitava la seva col·laboració. Estam més que segurs que formen legió els esportistes que tenen un deute moral amb el metge Vega. Entre ells, el que rubrica aquest comentari. No serà gens estrany que l'església castrense de Santa Margalida (Hospital Militar) registri un ple imponent avui vespre a partir de les vuit, hora assenyalada per dedicar a la inoblidable Rosario un homenatge pòstum com a prova de la forta estima i de l'afecte que en vida es va saber guanyar d'una quantitat innombrable d'amics i coneguts, que amb la seva assistència deixaran paten tot el que acabam de mencionar. En nom d'aquesta secció d'Esports, volem fer arribar a l'estimat Toni, amb l'afegit dels seus fills Àlvaro, Raúl, Íñigo i Huáscar, jugador titular de l'Atlètic Balears, com igualment a Nora, excompanya del Grup Serra, la nostra sincera condolença, rubricada en forta abraçada per a tots els familiars.

Lliga d'Honor Juvenil
Onze en punt del proper diumenge, damunt la gespa de l'Estadi Balear, partit competitiu entre el conjunt amfitrió i el Barcelona. Arbitratge del col·legiat Ferrer Perelló.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris