algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín:

Alemany explica a la candidata Cirer els projectes del Mallorca amb Son Moix

El Partit Popular treballa en l'elaboració d'un atractiu programa d'esports

La candidata del Partit Popular a la batlia de Palma, Catalina Cirer, visità ahir, com havia fet dies abans Eberhard Grosske, el president del Reial Mallorca. Catalina Cirer escoltà el president del Reial Mallorca, que informà la candidata del Partit Popular de la nova concepció que pretén donar el club a l'estadi de Son Moix. Cirer assegurà ahir a Diari de Balears que no havia adquirit, lògicament, cap compromís amb el president Alemany.

«No he adquirit cap compromís amb Mateu Alemany, però l'he escoltat atentament. És bo conèixer el parer del màxim responsable del Reial Mallorca. El Partit Popular està treballant en la redacció d'un atractiu programa d'esports i, a més de parlar amb el Reial Mallorca, també ho farem amb les distintes federacions», explicà.

Mateu Alemany i Catalina Cirer parlaren també del futur del vell estadi Lluís Sitjar. En tot cas, la candidata del Partit Popular a la batlia de Palma té clar que el Reial Mallorca ha de solucionar primer els problemes que té amb els copropietaris i que, en un moment posterior, s'ha de determinar quin paper ha de jugar l'Ajuntament de Palma, «si és que n'ha de jugar algun».

Durant la trobada, que es perllongà durant més de dues hores i que va estar presidida per la cordialitat, es parlà també de la possibilitat que la ciutat esportiva de Son Bibiloni es regui amb aigua d'Emaya.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris