algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

Villar demana al CSD una «revisió»

Gómez Angulo demanà ahir a la Federació els primers documents

El president de la Federació Espanyola de Futbol, Àngel María Villar, ha demanat al secretari d'Estat per l'Esport, Juan Antonio Gómez-Angulo, que el Consell Superior d'Esports «dugui a terme un informe de revisió limitada» sobre la situació interna de la Federació.

Segons informà ahir la Federació, Villar informà a Gómez Angulo, mitjançant una carta, de l'acord per unanimitat de la junta directiva de divendres passat, a la qual es demanà al president que emprengui les actuacions «necessàries per informar, i en el seu cas aclarir, tot el relatiu a la situació creada, servint-se de tots els mitjans materials i humans que consideri oportuns».

Ahir horabaixa, el Consell Superior d'Esports sol·licità a la Reial Federació Espanyola de Futbol que li remeti «l'acta de la sessió de la junta directiva celebrada divendres, així com informes de la mateixa» per poder dur a terme l'«informe de revisió limitada» sol·licitat per la Federació.

El CSD ha demanat també a la Federació que ampliï la sol·licitud de l'informe amb l'aportació de documents corresponents als punts tractats a la reunió de la junta directiva, «perquè aquests documents sigui qualificats pels serveis jurídics de l'Administració General de l'Estat, segons els controls prevists per la Llei de l'Esport».

L'«informe de revisió limitada» fa referència a l'epígraf 36.2 e) de la Llei de l'Esport en el qual es recull que les federacions «hauran de sotmetre's anualment a auditories financeres, i en el seu cas de gestió, així com a informes de revisió limitada, sobre la totalitat de les despeses. Aquestes actuacions podran ser encarregades i sufragades pel Consell Superior d'Esports».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris