algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
12°

Villar: «Aquí no hi ha corrupció»

El president de l'RFEF arranca el suport unànime de la directiva a Juan Padrón

Àngel María Villar va arrancar ahir la unanimitat de la junta directiva de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF), que va acordar «ratificar les seves decisions sobre la destitució del secretari general, manifestar l'absoluta confiança en tots els seus membres i emprendre accions per aclarir la situació creada».

Després d'unes cinc hores i mitja de reunió, Villar va aparèixer victoriós a la sala de premsa de la seu federativa, acompanyat del seu primer vicepresident, Juan Padrón, el tresorer, Juan Luis Larrea, i nombrosos presidents de territorials i integrants de la directiva, entre els quals hi era el de la balear, Antoni Borràs del Barrio.

El president, que va negar haver pensat a dimitir, va demostrar la seva confiança en el vicepresident Juan Padrón i després d'afirmar que en l'RFEF «no hi ha corrupció», va rebutjar també haver interferit en la feina dels membres del Comitè de Competició.

La primera referència de l'esperada intervenció de Villar va anar per l'exsecretari general, Gerardo González, acomiadat el passat 29 de gener i sobre la qual no havia fet cap comentari fins avui.

«La nostra relació estava basada en la confiança i s'ha trencat. No explicaré perquè l'he perdut, ja ho he fet davant de la junta, però ara estic legitimat per prendre aquesta decisió», va indicar el president, que va anunciar que els advocats havien arribat a un acord total per firmar la liquidació i que s'ha respectat el contracte.

Villar, que no va establir relació entre la dimissió dels membres del Comitè de Competició dimarts passat i l'acomiadament de Gerardo González, va lamentar que aquesta es produís quan ell no era a Madrid i va insistir que no li va agradar assabentar-se pels mitjans de comunicació, encara que els va agrair el seu treball. «En tots aquests anys, no només aquest comitè sinó tots, els he defensat i ho continuaré fent. No he tingut cap ingerència en les seves decisions, encara que algunes no m'han agradat», va dir Villar, que va aclarir que no es va designar el jutge instructor proposat per Competició per al cas Gurpegi perquè exigia cobrar molt i va assenyalar que l'obertura d'un expedient a Dimitri Piterman no té res a veure a donar-li després una llicència provisional com a delegat d'equip.

El president va sortir en defensa del seu vicepresident Juan Padrón, acusat en diversos mitjans d'utilitzar fons de la Federació per a finalitats particulars i de beneficiar-se del seu càrrec com a directiu de la firma de roba esportiva Puma. «Es vol linxar una persona per pensar que s'ha beneficiat de la Federació. Si fossin certes les acusacions seria per linxar-lo?», conclogué.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris