nubes dispersas
  • Màx: 14°
  • Mín: 10°
14°

«El públic de Son Moix m'aplaudí»

L'espectador que botà als prolegòmens del partit se'n mostra satisfet

El clam contra la guerra es va poder escoltar nítid i clar en el partit que disputaren dimecres a l'estadi de Son Moix les seleccions d'Espanya i d'Alemanya. Dos espectadors -un en els prolegòmens del matx i un altre a la segona meitat- botaren al terreny de joc per fer patent el seu rebuig a la guerra.

Ultima Hora Ràdio, en el programa Directo Sport, que dirigeix i presenta Tomeu Terrasa, va entrevistar ahir l'aficionat que va sortir al camp amb una pancarta que deia «No a la guerra» mentre sonava l'himne alemany.

«El primer que m'agradaria aclarir és que jo no som qui surt a la portada de Diari de Balears. No sé ni qui és. Jo no volia interrompre el partit», començà explicant aquest aficionat al futbol, que es va estimar més no identificar-se.

Comentà com se li havia acudit la possibilitat de botar al camp. «La veritat és que no som una persona gaire mobilitzada. Vaig veure el que succeí als Goya i crec que és bo. Com el partit es feia a Mallorca, vaig pensar que estaria bé que se sabés que aquí també hi ha gent que diu no a la guerra. No vaig voler interrompre el partit per no posar-me el públic en contra; just el contrari. La gent, de fet, m'aplaudí bastant».

Aquest aficionat assegurà que, quan es dirigia cap al camp, no estava segur del tot de botar al terreny de joc. «Espanya-Alemanya era un gran partit i vaig pensar que ho podia intentar. La pancarta, evidentment, estava feta, però tenia clar que si les condicions per botar no s'haguessin donat no ho hauria fet. No som cap màrtir. No ho duia gaire planificació. Començ a córrer però arrib ben aviat a la gespa. Em dirigesc al centre del camp per mostrar la pancarta com més temps millor... Quan vénen els guàrdies, em retir una mica per poder mostrar la pancarta a la tribuna de sol. Mentre em retiraven per la pista d'atletisme la gent m'aplaudia», acabà dient.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris