bruma
  • Màx: 16°
  • Mín:

Es Revolt

Motivat per l'inici de les obres que convertiran les històriques instal·lacions des Revolt en un dels recintes més moderns de la nostra illa mallorquina, a partir de la imminent jornada tots els equips patrocinats per l'entitat que presideix Joan Pocoví hauran de cercar alternatives per disputar els distints partits de competició. Pel que fa al conjunt militant a Tercera Divisió, el diumenge que li correspondrà enfrontar-se al conjunt pitiús del Sant Rafel, el partit es disputarà en el municipal de Porreres, cedit gentilment per la directiva del conjunt porrerenc. Instal·lacions que emprarà fins que la gespa artificial des Revolt estigui implantada.

Àrbitres estatals
Com àrbitre assistent del partit de Primera Divisió, Betis-Reial Societat ha estat nomenat Vidal Felani. A Segona Divisió B Peña Molina dirigirà el Figueres-Castelló, mentre que Torres Clapés es responsabilitzarà del Novelda-Espanyol. Quant a Divisió d'Honor juvenil, Esteban Simonet serà l'encarregat de dirigir el partit Reial Mallorca-Badalona. Respecte al partit de Primera nacional femení, el Platges de Calvià-Bleda serà dirigit per Lara Medina.

Partit avançat
L'imminent partit de Segona Divisió B en què el Mallorca s'enfrontarà al Sabadell a la Nova Creu Alta es disputarà a les set del proper divendres. Partit que serà oferit per la petita pantalla de La 2.

Àrbitres 2a Regional
Dos partits avançats a dissabte: Murer-Montuïri, 16.00 (Martínez Mayol) i Petra-Valldemossa, 16.00 (Miralles Geli). La resta, en diumenge: Son Ferrer-At. Peguera, 16.30 (Domínguez Mayol), Esp. Sa Vileta-Santa Eugènia (Rodríguez Quintero), Sant Jordi-Alcúdia, 11.00 (J.P. Rodríguez), J. Bunyola-S'Arracó, 11.00 (Rigo Sastre), At. Rafal-Felanitx, 11.30 (Hidalgo Pérez), Campanet-Alaró, 15.45 (Ripoll) i Cardassar-P. Soledat, 11.00 (Cano Gázquez).

Futur esplendorós
Lluís García Bauzà, actual porter del conjunt juvenil del Badia Cala Millor, li acaba d'arribar la gran ocasió en què somien la majoria de jovenets que es pirren per la pràctica de l'esport futbolístic. Els tècnics del Sevilla, entre els qui hi ha l'exjugador de la UE Poblera Pepe Ortega, es va possar en contacte amb el tècnic del conjunt serverí, Onofre Riera, sol·licitant autorització perquè l'esmentat jugador realitzi unes proves amb els equips filials del Sevilla, de cara a una futura contractació per la plantilla del Sevilla Atlètic de Segona Divisió B. Ni s'ha de dir que l'autorització d'immediat va ser satisfactòria, i comptant amb els permisos familiars, en Lluís en el dia d'ahir aixecà el vol cap a Sevilla. Li desitjam tota la sort del món.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris