nubes dispersas
  • Màx: 14°
  • Mín: 10°
14°

La jutgessa decidirà en una setmana com resoldre el «cas Adolfo Millán»

Covadonga Cola s'ha de determinar per la via oral o per l'ordinària


La jutgessa Covadonga Sola es prendrà una setmana per decidir si la demanda d'Adolfo Millán s'ha de resoldre en un judici oral o en un judici ordinari. Adolfo Millán ha iniciat un nou procés per aconseguir que el Mallorca li permeti entrar de forma gratuita a Son Moix per la seva condició de copropietari de l'estadi Lluís Sitjar. El Mallorca pretén que el litigi es resolgui en un judici ordinari i mostrà els seus arguments.

En un termini de cinc dies hàbils es coneixerà per quina via es resoldrà. Adolfo Millán és un altre dels copropietaris que ha demandat al Mallorca -ja ho feren Lafuente i Coca- perquè li permetin l'accés gratuït a Son Moix. L'advcocat explicà que ha iniciat un judici oral simplement per mostrar «unitat per la demanda anterior de Lafuente, malgrat que m'estim més que sigui un judici ordinari». La llei estableix que els litigis es resoldran en un judici oral sempre que es tracti d'una quantitat inferior a 3.000 euros, mentre que les quantitats superiors es resoldran en un judici ordinari.

El Mallorca valorà les accions dels copropietaris en 1.800 euros, però entén que la reclamació és per tots els copropietaris i que aquests 1.800 euros haurien de multiplicar-se pel número de copropietaris. A més, els advocats del club vermellenc consideren que és un tema massa complex com per discutir-lo en un judici oral. La jutgessa Covadonga Sola decidirà en un termini d'una setmana per quina via s'ha de resoldre el litigi. Adolfo Millán pensa que la postura del Mallorca «simplement és per guanyar temps. Un judici ordinari seria més llarg, malgrat que jo també m'ho estim més perquè tens més temps per preparar els arguments; no has d'improvisar».

Millán es mostrà perplex també pel fet que el Mallorca destinàs les 735.785.878 pessetes que aportava la Lliga de Futbol Professional per les millores del Lluís Sitjar en prevenció de la violència a Son Moix sense escoltar els copropietaris.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris