muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

El Comitè de Competició planta Villar

Presentaren ahir horabaixa la seva dimissió irrevocable i foren substituïts de forma immediata

Els tres membres del Comitè de Competició de la Reial Federació Espanyola de Futbol, el president Fernando Sequeira de Fuentes, i les vocals Argimiro Vázquez Guillén i Juan José Zornoza Pérez, presentaren ahir horabaixa la seva dimissió, després de fer públiques les sancions relatives a la darrera jornada de Lliga. El ja expresident de l'organisme, Fernando Sequeira, assenyalà que la seva decisió era «irrevocable» i que havien comunicat «per carta» els seus motius a Àngel Maria Villar, president federatiu.

A més, apuntaren com a clau de la dimissió «la falta de confiança». «Els tres hem arribat en consens a aquesta decisió i que ens substitueixin persones que, segur, ho faran millor que nosaltres. Ja estàvem habituats a unes circumstàncies que creim que han estat alterades. Per això, hem decidit que no eren les inicials i ens anam», comunicà Sequeira, a la roda de premsa posterior a la reunió del Comitè de Competició.

A més, el jurista relatà l'actual estat d'ànim dels dimissionaris. «Comprenguin la consternació, tristor i la incomoditat que patim els tres membres, que hem passat anys meravellosos a la Federació i treballant junt. No és un dia feliç per a nosaltres», indicà.

Per la seva part, José Zornoza, un dels que exercia de vocal de l'organisme junt a Argimiro Vázquez, també fou clar en exposar el perquè de la marxa. «La feina d'un Comitè disciplinari s'ha de fer dins un marc de total independència en els seus membres, que som professionals del dret, i pel respecte que devem a la nostra funció en el comitè, no podem sinó renunciar si no podem complir en les condicions necessàries.

«Per referir-me a fets recents, no és fàcil donar un dictamen d'alguna resolució si et duen tot l'horabaixa bombardejant amb notícies sobre la teva dimissió, i és lògic que aquestes informacions les interpretis», finalitzà dient.

El president de la Reial Federació Espanyola de Futbol, Àngel María Villar, fou informat de la dimissió per telèfon, ja que es trobava a Palma. Acceptà la renúncia dels tres membres del comitè, malgrat que no comparteix la forma com s'ha produït.

El president de la Federació s'hagués estimat més que els membres del Comitè s'haguessin dirigit a ell per comunicar la seva decisió o, fins i tot, que li haguessin entregat una carta. Tampoc li agradà que esperassin que ells i la resta d'homes forts de la junta directiva fossin a Mallorca.

Ahir mateix, ja es va saber que Lorenzo Pérez, Alfredo Flórez i Alberto Alonso han estat elegits com a nou membres del Comitè de Competició de la Reial Federació Espanyola de Futbol. Pérez serà el nou president i Florez i Alonso els vocals.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris