muy nuboso
  • Màx: 12°
  • Mín: 10°
11°

Uns 500 nins s'aproparen als seus ídols de la selecció

El caos organitzatiu no va impedir en aquesta ocasió que poc més de 500 nins s'apropassin als jugadors


Vint-i-quatre hores després arribà el moment més esperat pels nins de Palma. La Federació Espanyola (RFEF) complí amb el seu compromís. Un dia després, però complí. Els jugadors de la selecció espanyola varen estar al Palau Municipal de Son Moix per signar autògrafs als poc més de 500 al·lots que hi assistiren.

Després del desastre de dilluns, quan un problema de coordinació va obligar a la suspensió de l'acte, la Federació Balear va reaccionar ahir dematí i proposà a l'Espanyola tornar a organitzar l'acte un dia després a la mateixa hora. La idea va maquillar la desorganització del dia anterior i va servir perquè tots els nins acabassin ben contents.

Sota el lema «Quan juga la selecció, jugam tots», els divuit convocats per Iñaki Sáez repartiren entre els seus fans fotos preparades amb el seu autògraf signat. Els al·lots passaven per davant dels jugadors un a un i recollien el seu regal, encara que alguns no es varen conformar i demanaren als seus ídols un autògraf a la camiseta o a la pilota. Tampoc no faltaren les fotografies de record, tan típiques en aquestes situacions.

Els jugadors més aclamats pels aficionats foren els madridistes Iker Casillas i Raúl i els barcelonistes Xavi i Puyol, que varen haver de saludar en més d'una ocasió a la grada, on els reclamaven amb molta insistència.

L'acte va tenir una duració de gairebé una hora, durant la qual els jugadors no aturaren ni un segon de donar targetetes als nins que anaven passant. Els jugadors arribaren sobre les 18.15 i quan acabà l'acte ràpidament cap a l'estadi de Son Moix, on havien d'entrenar a les 19.30.

Sobre la gespa de l'estadi vermellenc, Iñaki Sáez dirigí una suau sessió de poc més d'una hora de duració, en què els jugadors varen fer exercicis suaus i un partidet de preparació. El partit, per cert, fou de domini absolut dels suplents, que golejaren per 1-5 l'equip dels teòrics titulars.

En aquest equip titular estava Cañizares a la porteria, encara que la referència és poc vàlida, ja que Iker Casillas té tots els números per botar avui a la gespa. Míchel Salgado, César i Raúl Bravo formaven la defensa -se'ls afegirà Puyol-, Albelda, Joaquín i Vicente estaven al centre del camp -també formarà Baraja- i Raúl i Tristán compartiren la darrera línia.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris