muy nuboso
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
15°

Madrid dóna feines a la Federació Balear

«Diari de Balears» ha tingut accés a la carta enviada per l'Espanyola a Antoni Borràs del Barrio

La Reial Federació Espanyola de Futbol donà sortida el passat trenta de gener a una carta dirigida al president de la Balear Antoni Borràs del Barrio, donant compte de distints aspectes de l'organització dels partits entre Espanya i Alemanya Sub 21 i Diari de Balears ha tingut accés a la missiva, que és, com a mínim, curiosa.

La carta deixa clar que l'organització del partit correspon a la Federació Espanyola, però que la Balear hi ha de col·laborar. En aquest sentit, Jorge Pérez Arias, director de Relacions Externes de la Reial Federació Espanyola de Futbol, que firma la carta dirigida a Borràs del Barrio, fa una sèrie de consideracions. Entre altres coses, s'informa la Federació Balear que «és necessària la contractació d'un grup electrogen d'emergència, que permeti la transmissió televisiva en cas de tall d'enllumenat elèctric».

La Federació Balear fou també informada de l'arribada a Palma de les seleccions d'Alemanya i d'Espanya, dels llocs d'allotjament, dels àrbitres, dels entrenaments... La missiva rebuda per la Federació Balear és també clara en les exigències realitzades per ambdues seleccions. «Per a les sessions d'entrenament, així com pel partit sol·liciten disposar de dues camilles, aigua sense gas, cafè, te, refrescs, deu cons i una porteria mòbil», diu referint-se a les peticions alemanyes.

Les demandes espanyoles són, fins i tot, un tant òbvies, ja que sol·liciten aigua calenta per a les dutxes. «Per als esmentats entrenaments es facilitarà aigua mineral sense gas, cafè, te, refrescs, dues camilles, aigua calenta a les dutxes, porteria mòbil i tot quant sigui necessari pel normal per al seu desenvolupament», diu textualment la carta.

Respecte al partit en si mateix, la carta rebuda per la Federació Balear deixa clar que la selecció espanyola «ocuparà el vestidor del Reial Mallorca». La Federació Espanyola informà també la Balear que l'estadi de Son Moix «quedarà lliure de publicitat estàtica per a la celebració de l'esmentat partit».

I l'Espanyola informa també la Balear de la trobada de la selecció amb els nins en el pavelló municipal de Son Moix, que finalment, com se sap, no es va realitzar, malgrat la presència de dos centenars d'al·lots. La carta recorda que la Federació Espanyola obrirà un compte a una entitat bancària de Palma, en el qual s'haurà d'ingressar l'import de la venda de localitats. Així mateix, recorda a la Balear que «totes les factures de les despeses que es produeixin amb motiu d'aquest esdeveniment hauran d'enviar-se a la Secretaria General de la RFEF, excepte les factures del personal discontinu i dels serveis de seguretat privada, que s'abonaran en finalitzar aquest partit».

La Federació Espanyola fa saber també a la Balear que «ha encarregat 20.000 banderes, que s'entregaran directament a l'estadi de Son Moix, així com altres tants periòdics/programes del partit». Recorda que «tot aquest material ha de ser distribuït a les distintes portes de l'estadi i ser repartit al públic segons vagi accedint al mateix. Per això, s'ha de preveure el corresponent personal encarregat del repartiment».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris