algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
13°

La selecció espanyola deixà plantats els aficionats illencs

La Federació Espanyola va suspendre l'acte de signatura d'autògrafs als nins per desorganització


El caos es va apoderar del dia en què arribava la selecció espanyola a Palma. Un dels actes més carismàtics per als seguidors, sobretot per als nins, va quedar en un simple projecte sense realitzar per culpa d'errades d'organització: els jugadors de la selecció espanyola de futbol no acudiren al Palau d'Esports de Son Moix, com tenien previst fer-ho, per signar autògrafs als nins.

La Federació Espanyola no va disposar fins ahir dematí de les invitacions perquè els nins poguessin accedir al pavelló i això provocà que unes 200 persones, incloent pares i entrenadors, acudissin a la cita després de suspendre l'entrenament que havien de realitzar a aquella hora, les sis de l'horabaixa, en el mateix recinte esportiu.

Mitja hora després, l'acte va ser suspès per la Federació Espanyola i, sense cap representant de l'organisme estatal ni de la Federació Balear, l'encarregat de l'empresa de seguretat que vetllava perquè l'acte transcorregués amb normalitat va quedar com a únic responsable de salvar la situació. La decisió per deixar contents els al·lots va ser regalar una camiseta i una entrada per al partit a tothom que quedava al pavelló, encara que ja se n'havia anat molta de gent.

Els moments posteriors que s'escampàs el rumor que els jugadors de la selecció espanyola no anirien a Son Moix foren una barreja entre confusió i incredulitat. Els al·lots, que havien perdut el seu entrenament, començaren a cridar «fora, fora!» i «volem la firma!». Fins i tot, alguns entonaren càntics en favor de la selecció alemanya.

Els nervis varen anar creixent mentre passaven els minuts i arribava un altre rumor als qui esperaven: la cita es posposava a les 12 del migdia d'avui dimarts. L'hora era francament inútil, ja que tots els nins es trobarien encara a escola. Descartada la primera hipòtesi, es decidí el regal de samarretes i entrades, un acte que deixà ben satisfets els presents, però que no amagà el caos organitzatiu que s'havia viscut.

L'Ajuntament de Palma, que havia cedit la seva instal·lació a la Federació i havia preparat l'escenari va quedar sol, sense representació de les Federacions Espanyola i Balear. Les invitacions varen quedar sense repartir, però la Federació Balear no se n'encarregava i l'Espanyola explicà més tard que va ser un problema burocràtic: les invitacions arribaren massa tard -ahir dematí- a mans de qui les havia de repartir.

En definitiva, un desordre que no fa gaire bé a la imatge de les dures federacions futbolístiques, ja que el més fàcil de tot no va poder ser: que uns quants jugadors acudissin a Son Moix dues hores abans del seu entrenament -19:30 al Lluís Sitjar- i signassin un parell d'autògrafs. El perjudicat, com sempre, és el mateix, és a dir, l'aficionat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris