muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
16°

El Joan Capó dominà les curses de la Torre dels Enagistes

Un total de 266 atletes escolars participaren en el cros de Manacor

El club felanitxer Joan Capó destacà en els campionats de Mallorca escolars de cros que es disputaren en un circuit situat davora la Torre dels Enagistes, a Manacor, guanyant quatre títols per equips i tres individuals. Un total de 266 atletes participaren en els campionats.

A la cursa benjamí masculí, amb un total de 58 inscrits, es registrà la participació més nombrosa. Guillem Durán (CA Manacor) s'imposà en la categoria cadet, sobre 5.500 metres, deixant enrere Tomeu Rigo (Metalnox) i Jaume Febrer (CA Manacor). Per esquadres, triomf del club manacorí, seguit del CA s'Arenal-Llucmajor i del Joan Capó. Magdalena Vicens (Joan Capó) va ser la primera de les nines, seguida de Maria de Lluc Amengual (Mallorca Nord) i Verónica Cobacho (Metalnox), mentre que per equips triomfà Joan Capó, per davant del Metalnox-Calvià i La Milagrosa.

José Manuel Cano (Joan Capó) s'assegurà el títol en la categoria infantil, entrant a continuació Francisco Vives (Ajt. Capdepera) i Miquel Santandreu (Escola d'Atletisme). Per equips guanyà l'Escola d'Atletisme, seguit de La Milagrosa i L'Escola de l'Ajuntament de Capdepera. Caridad Jerez (Escola d'Atletisme) fou la primera infantil, superant Isabel Ródenas (Metalnox) i Kenia Ballesteros (La Milagrosa), mentre que per esquadres s'imposà Joan Capó, seguit de l'Esc. d'Atlet. i La Milagrosa.

En alevins, victòria de Biel Barceló (Joan Capó), classificant-se a continuació Boogan J. Tudosa (Algaida) i Miquel Àngel Forteza (St. Vicenç de Paül). I per equips, Joan Capó, davant Simó Ballester i La Salle (Manacor). Kristin Mascke (CA Algaida) fou la primera infantil, seguida de Lorena Sureda (St. Vicenç de Paül) i Cati Vivancos (Joan Capó). Victòria del CA Algaida per equips, davant el St. Vicenç de Paül.

Héctor Escrich (La Milagrosa) guanyà la cursa dels benjamins, seguit de Toni Cabrera (Taosport) i Àngel Gomis (Es Canyar).Per esquadres s'imposà el CA Algaida, seguit del CA s'Arenal-Llucmajor. Cristina Rosselló (Taopsort) conquerí la medalla d'or, seguida de Bàrbara Capó (Joan Capó) i Laura Maria Pujol (La Milagrosa). Per equips, triomf del Joan Capó, davant del Fapas Campos i La Milagrosa.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris