algo de nubes
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
11°

El txec Jan Blaha i Margalida Fullana, els darrers guanyadors

Llorenç Fullana i Fina Hisado s'asseguraren la general final

El txec Jan Blaha (Sokol) s'adjudicà la darrera cursa del Gran Premi de Cros-CIM, el VI Cros de Manacor, organitzat pel club d'atletisme local als afores de la ciutat, devora la Torre dels Enagistes, superant Miquel Capó (Metalnox), que com que participava en proves de duatló no ha pres part en totes les curses, i David Fullana (Palma).

En la general final del Gran Premi s'imposà Llorenç Fullana (Fila Domingo Catalán), seguit de Santos Martínez (Mallorca-Toni Peña) i Vicenç Ogazón (Platja de Palma).

A la cursa de les sèniors triomfà la ciclista Marga Fullana (Megasport), seguida de Melina Sagrera (Toni Peña) i de Fina Hisado (Metalnox), que s'adjudicà la general per davant de l'excampiona mundial, que no participà en les dos primeres proves.

En promeses, victòria d'Alberto Díaz (Palma), que també s'assegurà el Gran Premi, seguit de l'eivissenc Adeslam Rahmouni (Pitiús). Un altre atleta de l'Illa Blanca, Mohamed Tissei (Pitiús), guanyà la categoria júnior, seguit del vencedor del Gran Premi, Juan Navarro (Amistat). I en juvenils Miquel Guillem Oliver (Manacor) sumà el seu cinquè triomf consecutiu en el Gran Premi.

Els vencedors de les diferents categories de veterans varen ser: Toni Riera (Manacor), Paco Algaba (Toni Peña), Serafí Benítez (Vet. Balears), Emilio de la Cámara (Fidípides), Tià Adrover (Opel Felanitx) i Biel Orell (Fidípides). Tots s'asseguren també el primer lloc final, excepte Serafí Benítez, guanyant en aquesta categoria Roberto Cledón (Vet. Balears).

La veterana Danielle Dawuy (Toni Peña), la promesa Bel Durán (Manacor), la júnior Edita Varela (Joan Capó) i la juvenil Asma Lazrague (Metalnox) triomfaren en la darrera cursa. I Asma Lazregue, De Ves (Standingpalma), Bel Durán i la veterana Maria Antònia Sancho (Toni Peña), en el Gran Premi.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris