algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín:

Presentat l'equip operatiu de la subseu olímpica Palma 2012

L'acte, en el qual hi havia el batle, tingué lloc ahir dematí a Cort

Els encarregats de dur a bon port el destí de Palma com a subseu de la candidatura olímpica Madrid 2012 feren acte d'aparició ahir dematí a la sala de plens de l'Ajuntament per presentar, en companyia del batle, Joan Fageda, l'equip operatiu de la subseu.

El mateix Joan Fageda comparegué acompanyat pel regidor d'Esports del Consistori palmesà, Gaspar Oliver, i del coordinador de l'equip, el medallista olímpic Pepote Ballester, per presentar les persones que formaran l'equip humà encarregat que aquesta històrica iniciativa tiri endavant i que començà a fer feina des d'ahir mateix.

El grup que donarà suport a la 'Madrid olímpica' està compost per José María Rodríguez, Javier Rodrigo de Santos, Federico Climent, Iciar Ibaterrechea, Pedro Àlvarez, Santiago Coll, Joan Ordinas, María José Frau, Joan Bauçà, Pep Lluís Berbel, Antoni Cardona, Catalina Gallart, Marga Coll, Elena Rubí i Jorge Moisés (tots a la foto).

Per altra banda, també es parlà dels intents que està portant a terme Galícia per desbancar Palma com a subseu olímpica de vela per a Madrid 2012, ja que, segons Ballester, els coordinadors de la candidatura «ens han donat tot el seu suport i nosaltres estam tranquils».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris