algo de nubes
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
11°

Divisió d'Honor juvenil

A les onze hores de passat demà diumenge, sobre la gespa de l'Estadi Balear, tindrà lloc un partit totalment decisiu i compromès per l'amfitrió blanc-i-blau de cara a la seva utòpica salvació en què s'enfrontarà al Cracks valencià. Tres punts vitals de necessitat, ja que per contra serà molt difícil que al final de la competició es pugui aconseguir la permanència. Partit que dirigirà el col·legiat Moreno Martínez, tal com vàrem avançar al marge del partit, es duran a terme una sèrie d'actes consistents en l'entrega de l'escut d'or de l'entitat a les màximes autoritats del Govern de les Illes Balears. Entrega que es farà en el transcurs del descans, al voltant de les dotze del migdia per part del president del club Pepín Jurado.

Comitè de Competició
Els membres del Comitè Territorial de Competició prengueren els següents acords: A Regional Preferent, imposar una sanció de set partits al jugador de l'Independent Alejandro Urbano per agressió a un contrari essent reincident. Tres partits al jugador del Soledat Francisco Bauzá per menysprear a l'àrbitre. Un partit a Manuel Adamuz (Algaida), Cosme Mayol (Esporles) i Antonio Font (Margalidà) per doble amonestació. Com a resultat de la informació oberta del partit Espanya-Felanitx se suspèn per dos partits Pedro Alcolea (Felanitx) per menysprear l'àrbitre. Imposar sanció econòmica al Felanitx per incidents d'un jugador del seu equip contra el trio arbitral. Quant a l'Independent-Algaida, amonestació col·lectiva als jugadors dels dos equips per conducta agressiva. Imposar sanció econòmica a l'Independent per incidents d'un espectador contra l'àrbitre, una vegada haver finalitzat el partit. A Segona Regional, dos partits al jugador del Sant Jordi Antonio Ruiz per joc dur. Respecte a la informació oberta referent al partit Campanet-s'Arracó es declara nul el partit de referència, descomptant a cada equip tres punts de la classificació general. Suspendre per un any el col·legiat José Ferrer Nonell per falsejar el contingut de l'acta. Suspendre per un any cada un dels delegats Sebastià Pons (Campanet) i Gaspar Pujol (s'Arracó) per provocar els embulls quant a la falsificació de l'acta.

Condol
Per la mort de Francisca Sampol, vídua de Joan B. Daviu, i mare del nostre entranyable amic Juan Daviu Sampol, actual director d'expansió i cap de l'obra social de la CAM (Caja de Ahorros del Mediterraneo) i exjugador del Reial Mallorca en la seva època juvenil. Els honors fúnebres que se celebraren ahir a la nit a la parròquia de Santa Catalina Tomàs deixaren patent el grau d'estima que en vida es va saber guanyar dona Francisca, pels nombrosos assistents que en la seva presència volgueren dedicar-li merescut homenatge pòstum. A tots els seus familiars, i de manera especial a Joan, una forta abraçada dels components d'aquesta secció d'esports.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris