muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
14°

Zabel és líder, però no creu que sigui favorit a la general

J.C.Palma.
Ho va dir després de la dura etapa de dimarts i ho va repetir ahir: Erik Zabel no es veu favorit al triomf final. L'alemany va aguantar a la perfecció l'etapa del puig Major, fet que podria situar-lo en primer lloc a les travesses, però arriba molt just de forces a la darrera jornada. Així ho va expressar ahir a la línia de meta, amb el lideratge sota el braç, potser en un intent per llevar-se l'atenció mediàtica de sobre.

«Sé que se'm pot considerar favorit, però crec que especialment els corredors espanyols que hi ha en cursa, com Paco Cabello i alguns de l'ONCE, es troben en bona forma i molt motivat. Per suposat, també el mallorquí Toni Colom és un dels meus favorits, però l'etapa és molt dura per a mi», assegurà Erik Zabel ahir horabaixa a Portocristo.

«Conec molt bé aquesta Illa i també la darrera etapa de la Challenge, però repetesc que és una etapa massa dura per a mi, perquè té molts quilòmetres de pujades i baixades», va reiterar Zabel per no deixar cap dubte que no es considera favorit a sumar el que significaria el seu primer triomf a la Challenge Volta a Mallorca.

Zabel ha rebut les dues ovacions més sonades de la dotzena edició de la Challenge. Dimarts, a Port d'Alcúdia, l'esprínter del Telekom va rebre els aplaudiments del públic alemany, que era majoria, en rebre el trofeu que el coronava com a líder provisional, tot i que hores després passaria a mans de l'australià Allan Davis. Ahir, amb el lideratge ben merescut, el públic germànic de Portocristo, que també representaven un gran percentatge dels aficionats congregats, tornaren a picar les tanques amb força per animar un dels seus grans ídols.

Zabel. Cada cop més unit a l'illa de Mallorca, valora molt la Challenge Illes Balears, però no només per ell mateix, sinó perquè el seu equip, el Telekom, roda aquí cada any els primers quilòmetres de la temporada i comença a fer pinya de cara a les següents proves: «És molt important per al meu equip rodar bé junts. L'equip comença a fer-se ara i aquesta prova és molt important per a mi i per a l'equip».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris