algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
13°

«El favorit per al triomf final és Cabello»

Erik Zabel, que fou líder per unes hores, assegura que Mallorca és com la seva segona casa


Moments després de l'etapa d'ahir, Erik Zabel era el líder de la Challenge. El jurat tècnic va ajustar el resultat més tard i va donar com a cap el mateix ciclista que guanyà l'etapa, Allan Davis. Zabel, abans de saber el canvi de líder, destacà la familiaritat que està agafant amb Mallorca en els darrers temps, en el terreny ciclista i en el personal.

Després de perdre dos esprints davant Óscar Freire en l'edició de l'any passat, Zabel està molt motivat en la present Challenge, com explicà després de l'etapa, perquè es troba en forma i perquè Mallorca ja és per a ell una segona casa. «Estic molt feliç. Queda clar que ha estat una etapa molt dura», assegurà l'esprintador després d'arribar a la línia de meta amb el grup.

«Estic molt agraït a Mallorca perquè ara som 'mallorquín'», afirmà textualment el corredor en anglès i matisà per què se sent d'aquesta terra: «Tinc una petita casa aquí».

A Zabel li està sortint una bona Challenge, però vol llevar-se de sobre qualsevol tipus de favoritisme. Queden dues etapes i la darrera, que torna a passar per la serra de Tramuntana, no és un terreny gaire indicat per a ell. El ciclista del Telekom té un nom ben clar com a favorit, el tricampió Paco Cabello.

«Tinc una bona etapa per a mi demà -per avui-, però la darrera jornada és massa dura, puja i baixa massa. He vist Paco Cabello en un gran estat de forma i crec que ell és el ciclista més indicat per ser favorit en aquesta Challenge», indicà Erik Zabel a la línia de meta, situada ahir al Port d'Alcúdia.

Tot i no saber encara que avui sortirà com a líder, l'australià Allan Davis (ONCE-Eroski) es mostrava eufòric després de l'etapa. «Estic molt content perquè he superat a l'esprint rivals com Zabel, Bettini o Musseuw», afirmà.

«Em trob bé i he pogut arribar amb molta força al final. No he tingut gaires problemes a la línia de meta perquè he arrencat molt fort», afegí.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris