algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
12°

«El nostre objectiu és marcar a Riazor»

Manzano va apuntar que «sortirem a fer valer el respecte que ens hem guanyat davant del Madrid»


«Som l'únic equip que ha arribat a les semifinals després d'enfrontar-se amb dos de Primera -Valladolid i Reial Madrid, el favorit, i ho hem aconseguit sent descarats. Avui continuarem en aquesta mateixa línia i sortirem amb l'objectiu de marcar un gol i de fer valer el respecte que ens hem guanyat amb la victòria en l'eliminatòria anterior». Així de clar es va mostrar ahir Gregorio Manzano a l'hora de definir la filosofia amb què els seus homes afronten la semifinal de la Copa del Rei davant l'actual campió.

Però tot i les seves paraules, Manzano no va poder evitar mostrar-se ahir un poc pessimista, ja que si davant hi haurà un Deportivo «que té dos o tres jugadors de gran qualitat per a cada posició», ells arriben al partit amb una llarga llista de lesions i, a més, amb el dubte de Leo Franco, Niño i Lozano que «avui -ahir- no s'han pogut entrenar amb normalitat i fins a darrera hora no sabré si els puc convocar. M'agradaria poder fer tornar el temps enrere i posar l'onze de principi de desembre, però no pot ser».

Manzano denuncià que «els problemes són per una sobrecàrrega de feina i l'única cosa necessària són 48 hores per recuperar-se, però no tenim aquestes hores. Si tinguéssim dues persones en cada posició ho podríem evitar perquè, per exemple, si Campano estigués bé jugaria ell i Novo, que està acumulant tants de minuts, descansaria». En el mateix to, el tècnic apuntà que «el dilema ara és fer-los jugar demà -avui-, perquè segurament podrien, o bé esperar, ja que si juguen davant del Depor no els podem demanar que estiguin bé diumenge».

Tot i que el seu rival és viu en tres competicions -Lliga, Copa del Rei i Champions-, Irureta disposa «d'un equip que any rere any es reforça i això fa que les tres plantilles que té siguin d'alt nivell, i li permet rotacions sense problemes per continuar en l'elit».

A pesar de les seves limitacions, Manzano confia en els seus homes, els quals «esper que surtin concentrats i amb una bona actitud per aconseguir un bon resultat», i afegí que «si perdéssim per la mínima ja em conformaria». A banda de ser «descarats», la fórmula per desbancar el Depor és «fer feina molt bé, estar molt centrats en defensa i esperar tenir una major frescor amb la pilota als peus que la que mostràrem davant del València».

En darrer lloc, i a banda de la competició de Copa, Manzano va sortir al pas dels rumors sobre, precisament, l'exdeportivista Turu Flores dient que «jo compt amb ells i no tenc cap problema d'actitud ni de disciplina amb ell. Fa feina durant el matí i l'horabaixa, seguint un pla individual, per estar a punt en el termini que li hem donat». D'altra banda, confessà que «sí que m'hauria agradat fitxar Marcelino, però que jo sàpiga ningú del club no li ha fet cap oferta».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris