muy nuboso
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
14°

Prescindir de Turu Flores val 600.000 E

Mateu Alemany introduí una clàusula en el contracte que permet al club desvincular-se del futbolista

61626

El rendiment de Turu Flores en la temporada actual no és, ni prop fer-s'hi, bo.

Cent milions de pessetes (600.000 euros) uneixen el futbolista argentí Turu Flores al Reial Mallorca. Una hàbil gestió del president, Mateu Alemany, va fer possible que l'argentí acceptàs una clàusula en el seu contracte que el vincula durant tres temporades amb el Reial Mallorca i permet a l'entitat rompre la relació professional amb el jugador amb un cost total de 600.000 euros (100 milions de pessetes). És a dir, que el Mallorca, pagant 100 milions de pessetes -una quantitat accessible-, pot desvincular el Turu Flores de l'entitat.

El Reial Mallorca necessitava traspassar Albert Luque al Deportivo per qüestions econòmiques a la conclusió de la temporada passada, però concretar la venda del futbolista no va ser fàcil. El Reial Mallorca necessitava vendre, però no podia quedar sense golejador. Mateu Alemany aconseguí que l'uruguaià Walter Pandiani arribàs a Palma com a cedit fins al trenta de juny i Augusto César Lendoiro col·locà el car Turu Flores en el Reial Mallorca.

Turu Flores jugà la temporada passada com a cedit al Valladolid, però just participà en vuit partits -en disputà un de complet- i marcà un gol. Així les coses, el Reial Mallorca no tenia el mínim interès a obtenir la contractació de Flores, malgrat que per tancar l'operació de traspàs de Luque s'hagué d'acceptar que el futbolista firmàs per tres temporades.

En tot cas, Mateu Alemany, i quan l'operació estava ja en perill per falta de temps, assolí que Flores acceptàs una clàusula en el seu contracte que permet al Mallorca rompre la vinculació que els uneix pagant 100 milions de pessetes.

La trajectòria, fins ara, de Flores a la Lliga és del tot decebedora, ja que just ha participat en sis partits i ha completat 96 minuts. Així mateix, el club està molt disgustat amb el futbolista, ja que abans de Nadal se li recomanà prudència durant les vacances i retornà a l'activitat amb sobrepès. Flores ara mateix segueix un pla individualitzat d'entrenament amb l'única intenció d'adquirir la millor forma per retornar, tan aviat com sigui possible, a les convocatòries de Manzano. En tot cas, el Reial Mallorca no ha decidit encara si farà efectiva aquesta clàusula.

D'altra banda, el Reial Mallorca està intentant col·locar el futbolista argentí al seu país com a cedit per intentar així minvar la càrrega econòmica que suposa el jugador. De moment, l'argentí Turu Flores continua entrenant a les ordres de Manzano.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris