nubes dispersas
  • Màx: 14°
  • Mín: 11°
12°

El Comitè Balear de Disciplina Esportiva haurà de pronunciar-se

Malgrat que la Federació de Futbol Sala retiri ara la denúncia

El Comitè Balear de Disciplina Esportiva haurà de pronunciar-se. La possibilitat que la Federació Balear de Futbol Sala retiri la denúncia presentada contra Antoni Borràs del Barrio i la seva junta directiva pel que considera un reiterat incompliment d'una resolució del Comitè Balear no provocarà l'arxivament de la demanda. Així almanco ho asseguraren ahir fonts properes al propi Comitè Balear. L'argument, en aquest sentit, és clar, ja que consideren que la retirada de la demanda no pot suposar mai que s'obviï una irregularitat, si és que s'ha produït.

La denúncia, un cop en el Comitè Balear, ha passat a l'àmbit públic i no és possible evitar una resolució. De fet fins i tot es podria arribar a considerar prevaricació l'arxivament de la demanda, ja que el Comitè, si creu que Borràs i la seva junta han incomplert una resolució seva, tenen l'obligació de sancionar en conseqüència -inhabilitació a perpetuïtat-.

En tot cas, la Federació Balear de Futbol Sala no retirarà la denúncia presentada davant el Comitè Balear de Disciplina Esportiva si no arriba prèviament a un acord amb Antoni Borràs del Barrio. José Luis Ruiz, president de la Federació Balear de Futbol Sala, es declarà ahir disposat a retirar la denúncia, però explicà que exigirà que abans la Federació de Futbol acati la resolució del Comitè Balear de l'any 99.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris