algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
13°

El Reial Mallorca rebutja la darrera oferta de renovació feta per Ibagaza

El migcampista argentí finalitza contracte el trenta de juny de l'any 2004

Ariel Ibagaza acaba contracte el trenta de juny del 2004 i les negociacions per perllongar el seu compromís amb el Reial Mallorca estan ara mateix rompudes. El Reial Mallorca veu amb preocupació que el migcampista argentí quedi lliure i pretén renovar-ne el contracte amb el club a totes passades. Les dificultats, en tot cas, són avui per avui insalvables, ja que les pretensions econòmiques del futbolista s'allunyen considerablement de les possibilitats pecuniàries del club.

La darrera oferta presentada per Alejandro Camaño, representant del jugador, no és assumible pel Mallorca i el futbolista, conscient de la fitxa que podria aconseguir en un altre club si arribàs amb la carta de llibertat, no està disposat a rebaixar substancialment les seves pretensions econòmiques.

El Reial Mallorca, així les coses, cerca fórmules imaginatives per aconseguir retenir Ibagaza. Mateu Alemany sap de la importància esportiva del futbolista, però avui està fins i tot més preocupat per la possibilitat que l'entitat perdi un dels seus millors actius econòmics. Tot apunta que Ariel Ibagaza serà traspassat el pròxim mes de juny, ja que el club aconseguiria així, almanco, fer tresoreria.

Però les dificultats per traspassar el futbolista acabada la present temporada són també importants, perquè com se sap el Lanús argentí posseeix el cinquanta per cent dels drets del jugador. A més a més, la situació econòmica del futbol en general no convida a l'optimisme i es veuria agreujada si no es perllonga el contracte dels drets audiovisuals. En aquest mateix sentit, al futbolista li pot arribar a interessar més quedar una temporada al Mallorca per així partir el trenta de juny del 2004 amb la carta de llibertat.

El club vermellenc tendria encara una altra solució, semblant a la pactada amb Albert Luque temps enrere. És a dir, accediria ja a renovar Ibagaza amb les condicions que vol el futbolista amb l'única intenció de guanyar temps per concretar el traspàs del migcampista argentí a la conclusió de la present temporada.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris