algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

De la ma per donar suport a la selecció

La llotja presidencial registrà la millor entrada amb representants de totes les forces de l'arc parlamentari

No hi va faltar quasi ningú. La llotja de l'estadi de Son Moix va registrar una gran entrada -la millor de la temporada futbolística- amb motiu del debut de la selecció balear. Representants de totes les forces polítiques de l'arc parlamentari acudiren a l'estadi per donar suport a la selecció balear. Francesc Antich, president del Govern de les Illes Balears, exercí d'amfitrió, juntament amb Antoni Borràs del Barrio, president de la Federació Balear de Futbol, amb el vice president Pere Sampo -content com unes castanyetes- exercint d'escorta. La delegada del Govern Catalina Cirer, que no fou convidada a la presentació del partit al Consolat, acceptà la rectificació governamental i, contrariament a l'habitual als partits del Reial Mallorca, acudí a la llotja. També hi era -no podia ser d'altra manera- Mateu Alemany, així com el vice president del Reial Mallorca Vicent Rotger.

La representació de l'Ajuntament de Palma va estar encapçalada pel batle Joan Fageda, que acudí a l'estadi acompanyat del tinent de batle i regidor d'Esports Gaspar Oliver, així com del tinent de batle d'Urbanisme Rafel Vida. També hi eren els candidats al consistori palmesà Eberhard Grosske, Ferran Trujillo, Pere Muñoz i Antoni Roig. La consellera de Presidència del Consell de Mallorca Dolça Mulet cobrí la «baixa» de la presidenta Maria Antònia Munar -la gran absent-, mentre que la directora general d'Esports Joana Maria Petrus intentava que ningú no s'adonàs de l'absència de la consellera de Benestar Social -responsable de la cosa esportiva- Fernanda Caro, de vacances per terres catalanes. La nómina de consellers presents fou extensa i aficionats al futbol de tota la vida es barrejaven amb debutants a Son Moix. Antoni Garcías, conseller de Presidència; Joan Mesquida, conseller d'Hisenda i Pressuposts; Aina Salom, consellera de Sanitat; Príam Villalonga, conseller d'Innovació i Energia; Mateu Morro, conseller d'Agricultura; Josep Maria Costa, conseller d'Interior; Celestí Alomar, conseller de Turisme i Francesc Quetglas, conseller de Transports i Habitatge; no faltaren a la cita.

El conseller d'Educació i Cultura Damià Pons tenia també anunciada la seva presència a l'estadi, malgrat que no ho va fer a la llotja, sinó a la graderia, juntament amb els aficionats que es desplaçaren des de Campanet. Entre el públic, a les graderies, també s'hi pogué veure els diputats Antoni Alorda (PSM) i Antoni Pastor (PP), així com Xisco Buils i Miquel Àngel Flaquer, del CIM.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris