algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 12°
14°

El Mallorca nega tensions amb la propietat

Des del club s'assegura que el Consell d'Administració es va desenvolupar ahir «segons el previst»

Ni dimissions, ni discussions, ni malentesos. El Reial Mallorca va voler treure ferro ahir a les possibles tensions entre la propietat i la directiva del club i va assegurar que el Consell d'Administració s'havia desenvolupat «segons el previst», tot i que el Grup Zeta insistí en «l'autofinançament».

En aquest sentit, i com a resposta a l'expectació que s'havia generat envers aquest Consell d'Administració, que es va celebrar el dematí a la seu central del Grup Zeta, a Madrid, des del club vermellenc, i en contra del que és habitual, és va emetre un comunicat apel·lant a la normalitat amb què s'havia desenvolupat l'esmentada reunió.

D'acord amb la informació feta pública de manera oficial pel club es va anunciar que tots els presents varen acordar convocar una Junta General d'Accionistes, amb caràcter universal, el proper dilluns dia 30 a les sis del capvespre.

Igualment, es va ratificar l'aprovació dels pressupostos per la present temporada per un import total de 33 milions d'euros. No obstant això, tot i la voluntat d'aparentar normalitat per part del club, a nivell «off de record» el cert és que des de diferents estaments es desconeix quina és la vertadera voluntat de la propietat envers el Reial Mallorca.

Des d'aquests sectors més crítics es mostra l'escepticisme existent per l'actitud de l'actual propietari del club, Antonio Asensio Mosbah, qui, segons el mateix president mallorquinista Mateu Alemany, insisteix a ordenar al club que «s'autogestioni i autofinanci».

No obstant això, i malgrat els intents d'Alemany per aconseguir-ho, l'empresa no es presenta fàcil ja que, a pesar del préstec de 1.600 milions de pessetes de l'empresari Tolo Cursach, el Mallorca encara passa per dificultats econòmiques que es podrien accentuar en un futur breu segons el veredicte del jutge en el «cas Losada».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris