algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
11°

La Unió de Federacions prepara una concentració-protesta pel dissabte dia 18

L'objectiu de la mobilització, que tindrà lloc al Born de Palma, és reclamar més ajudes per a l'esport

La Unió de Federacions Esportives de les Illes Balears, que presideix Miquel Pascual, promou una concentració reivindicativa pel pròxim dissabte dia 18 de gener en el Born de Palma. Des de la Unió de Federacions es posa especial esment a insistir que la concentració no va contra cap de les institucions implicades amb l'esport, sinó que és per reclamar més ajuda i col·laboració de totes elles.

La setmana passada tingué lloc una reunió, a la qual foren convocades la totalitat de les Federacions, per avaluar la possibilitat de dur a terme la concentració. No hi va haver unanimitat, ja que Diari de Balears ha pogut saber que Andreu Canals, president de la Federació Balear de Ciclisme, mostrà la seva sorpresa per la mobilització prevista. La Unió de Federacions reclama un major esforç pressupostari de Govern i Consell de Mallorca amb l'esport. El Govern, com se sap, ostenta les competències de l'esport d'elit, mentre que el Consell de Mallorca controla i organitza l'esport escolar.

La Unió de Federacions considera que ambdues institucions haurien d'incrementar els recursos destinats a l'esport. Així mateix, la Unió de Federacions reclama al Govern de Madrid que incrementi el descompte pels residents fins al cinquanta per cent. D'altra banda, la Unió de Federacions va quedar molt descontenta de la reunió que mantingueren setmanes enrere els presidents amb el conseller d'Interior Josep Maria Costa, que els exposà la possibilitat -sense concretar- de possar en marxa la promoesport.

Distints presidents de Federació es varen comprometre a mobilitzar els seus afiliats per aconseguir una concentració massiva, malgrat que també es deixaren escoltar veus discordants. La Unió de Federacions pretén que la mobilització tengui caràcter festiu i reivindicatiu i concloure la jornada amb la lectura d'un manifest.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris