muy nuboso
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
12°

Alemany diu que Etoo rebrà una sanció molt dura

El president assegura que els àrbitres han perjudicat el Reial Mallorca durant el mes de desembre

Mateu Alemany valorà positivament la marxa del Reial Mallorca fins el dia d'avui, malgrat que reconeix un cert disgust per la ratxa de resultats negatius que ha patit l'equip durant el mes de desembre. El president del Reial Mallorca no dubtà a assegurar que els arbitratges havien perjudicat l'equip.

«Vàrem tenir un inici de campionat complicat, ja que enllaçàrem tres partits amb resultats xerecs. Després arribà una ratxa extraordinària en la qual l'equip, amb un onze quasi fix, aconseguí grans resultats i causà una molt grata impressió a tot el país. Finalment, el mes de desembre ha estat molt estrany i hi hem acumulutat quasi de tot: lesions, falta de fortuna i errades continuades dels àrbitres. Són coses que en un campionat succeeixen, però crec que l'equip ha demostrat el seu potencial i la seva qualitat, i amb vint-i-tres punts som feliços perquè són molts, però una mica disgustats per la darrera ratxa», explicà Alemany.

Respecte de les paraules de Gregorio Manzano, que sol·licità més respecte dels àrbitres cap al Mallorca, Alemany assenyalà que era obvi que Iturralde González s'havia equivocat en expulsar Àlvaro Novo. «És evident que els àrbitres durant el mes de desembre s'han equivocat repetidament en decisions que quasi totes ens han perjudicat. En tot cas, saben vostès el meu criteri en considerar que al final del campionat es compensen i que els àrbitres tracten de fer-ho tan bé com és possible. Certament, davant el Barcelona no hi va haver partit. Partírem sense conèixer el nivell que el Mallorca pot oferir davant el Barcelona, perquè per una errada arbitral el matx es va acabar. Són circumstàncies que esperem que no es repeteixin», digué.

Interrogat sobre la possible sanció a Samuel Etoo, el president es mostrà expectant per la decisió del Comitè de Competició. «Està claríssim que ha de ser sancionat i que va fer una acció que no ha de realitzar un futbolista professional... Esperem la decisió del Comitè de Competició i confiem que no es deixi influir pel que va ocórrer l'any anterior. Esperem que siguin objetius i apliquin el reglament», manifestà.

Així mateix, Alemany fou prou clar i assegurà que evidentment hi haurà sanció del club cap al davanter. «Sí. Hi haurà una sanció, i dura. La quantia quedarà en el règim intern del club. El que està clar és que serà una sanció dura, molt dura», explicà. El president no volgué precisar quina actitud adoptaria l'entitat si Àlvaro Novo era sancionat. «Veurem què decideix el Comitè de Competició a la vista de les imatges que els remetrem. A partir d'aquí valorarem quina és la nostra decisió», va manifestar.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris