algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:

Manzano: «El nostre joc no és agressiu»

El tècnic valora «molt positivament» aquest inici tot i «els contratemps que han influït en els resultats»


Gregorio Manzano va agafar ahir capvespre l'avió per cel·lebrar el Nadal amb la seva família amb la satisfacció d'haver fet la feina ben feta. El tècnic andalús es va fer càrrec d'un equip ferit per una nefasta temporada passada en què se salvà al darrer alè i, amb una plantilla limitada i molt castigada per les lesions, ha permès a l'afició tornar a sommiar en assolir les millors fites.

Manzano, sense perdre la modèstia que el caracteritza, ha aconseguit fer del Mallorca un equip lluitador i amb un esperit de sacrifici que ha propiciat que, tot i les tres darreres derrotes, l'afició mallorquinista no el xiuli, sinó que l'aplaudeixi.

-Podríeu fer una valoració d'aquest primer tram de la temporada al capdavant del Reial Mallorca?
-La valoració és molt positiva en tots els aspectes. L'equip està situat en una posició molt digne de la classificació i això fa que es presenti un futur amb les portes obertes a l'esperança.

-Quan va decidir acceptar l'oferta del Mallorca, s'esperava aconseguir tan bons resultats?
-Quan comences quelcom així mai no saps on pots arribar tu ni on pots arribar a fer caminar l'equip, però tot és intentar-ho i treballar.

-L'inici no fou gaire esperançador.
-No, això és veritat. Hem tingut dos mesos molt bons, que han estat octubre i novembre, i dos no tan bons com setembre i desembre.

-Aquest darrer mes s'ha convertit en un autèntic malson.
-Sí, hem patit diversos contratemps que han fet que el mes de desembre no fos tan bo, especialment perquè han condicionat molt el joc de l'equip i han influït en el resultat. Sincerament, jo crec que podríem havier sumat algun punt més en aquests partits.

-Dos de quinze i l'equip relegat a la setena plaça de la taula.
-Tot i això hem de seguir essent optimistes perquè hem de pensar que, per dir-ho d'alguna manera, només estam a un partit de poder aficar-nos a Europa, així que la situació tampoc no és tan greu.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris