algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
13°

Preseleccions

Avançàrem a la nostra edició d'ahir divendres la relació dels vint-i-cinc preseleccionats dels respectius combinats Sub 18 i Sub 16. D'aquesta relació s'hauran d'eliminar set jugadors de cada categoria amb la finalitat que siguin els devuit autoritzats els que disputin la fase prèvia que es disputarà a terres menorquines (Alaior, Ciutadella i Sant Lluís). Es tracta d'un esdeveniment futbolístic que per primera vegada des de la seva formalització tindrà com escenari rectangles de joc de l'illa menorquina. Està previst l'assistència del president Antoni Borràs del Barrio, del president del futbol base Manolo López Lacal, del secretari Manolo Bosc, així com del directiu de la Federació Valenciana Valentín Sainz, i el seleccionador espanyol Joan Santisteban, entre molts altres emissaris. Es disputarà els dis 27, 28 i 28 de l'actual mes de desembre. Reiteram que la competició es disputarà als camps d'Alaior, Ciutadella i Sant Lluís.

Assessor especial
Sense cap dubte, l'actual seleccionador balear ha procurat rodejar-se d'excel·lents assessors en el delicat organigrama que conforma la seva responsabilitat. Un d'ells, el més capaç de tots, l'incombustible Toni Barea, que una temporada sí i l'altra també, col·labora al marge de les seves obligacions laborals al costat del bunyolí, quant a la molta feina que dedica als seleccionats més joves, com resulta ser l'autèntic futbol base.

Sentit condol
Es veia venir. La terrible malaltia que tants disgusts proporcionà marcava molt de prop a una de les persones més estimades de la vall de Sóller. Ens referim a Joana Lladó Enseñat, que a l'edat de cinquanta-cinc anys ens va deixar per sempre. Això sí, amb passaport urgent al més alt del firmament, on amb tota seguretat es va trobar amb moltes amistats, vist l'afecte i ganes de fer bé que en vida es va saber guanyar. Va ser mitjançant el futbol quan tinguérem la sort de conèixer el venturós matrimoni, sempre disposat a gaudir de les evolucions del seu únic fill, Chus Brugos, defensant els colors esportius del Sóller. Quant hagués pagat l'inoblidable Joana per poder ser testimoni personal del decisiu partit que l'equip del seu estimat fill ha de disputar avui dissabte contra el seu màxim oponent, el Campos. Però no et preocupis, ja que en Chus, junt amb els seus companys, et voldran oferir la victòria, que per efectes competitius seria decisiva. Tots t'estimaven, i amb la teva simpatia segur que feres milions d'amistats. Precisament per això, ja que l'amistat no és igual que l'amiguisme. Quant acabam de manifestar va quedar patent a la missa funeral que a la Parròquia de Sant Bartomeu es va celebrar. Estibada de gom a gom, senyal evident del molt que la seva persona es va saber fer estimar. Segurs que tots ells desitjaven el millor en aquesta nova etapa de la teva vida, on no existeix maldat i menys mentides. Una forta abraçada Juan, Chus i resta de familiars dels components d'aquesta secció d'esports.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris