algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
17°

Un jutjat de Palma embarga el Mallorca

Com a conseqüència d'una demanda de l'empresa Tegasa, vinculada al president del Betis Ruiz de Lopera

El Reial Mallorca té embargada bona part de la recaptació de dissabte que ve davant el FC Barcelona, així com els drets econòmics de la pàgina web de l'entitat o els doblers que s'han de cobrar en concepte del patrocini d'Spanair. Ultima Hora Ràdio, en el programa «Directo Sport» que dirigeix i presenta Tomeu Terrasa, avançà la notícia, que fou confirmada fil per randa per l'advocat del Reial Mallorca Joan Buades.

Ara mateix, com a mínim, el Reial Mallorca té pendents de judici quatre demandes, totes elles amb els pagarès que l'entitat entregà a l'Oviedo per si decidia fer efectiva l'opció de compra de Losada com a denominador comú. Finalment, com se sap, el Mallorca no va fer exercir aquesta possibilitat i Roberto Losada continua al conjunt asturià. Aleshores, l'Oviedo hauria d'haver tornat els pagarès al Reial Mallorca, però no ho va fer. Ben al contrari, aprofità els pagarès per anar pagant els seus propis deutes.

Així, dos dels pagarès foren destinats a pagar els ja exjugadors de l'Oviedo Onopko i Nadj, mentre que altres dos anaren foren per liquidar el deute que el club tenia amb el Betis. El conjunt andalús endosà els seus pagarès a Encadesa i Tegasa, dues empreses vinculades al president del Betis, Ruiz de Lopera. El Mallorca es troba ara que Encadesa, Tegasa, Nadj i Onopko l'han demandat, ja que l'entitat vermellenca no ha abonat els pagarès. I no ho ha fet, clar, perquè mai no exercí l'opció de compra de Losada. En tot cas, el Mallorca ha abonat dos altres pagarès que l'Oviedo va fer servir per pagar dues empreses asturianes.

El Reial Mallorca no ha apreciat intenció dolosa en aquestes empreses asturianes, que demandaren l'Oviedo i l'entitat vermellenca i ha fet efectiu el pagament. Ara bé, el Reial Mallorca té encara la possibilitat de demandar l'Oviedo, ja que endosà uns pagarès que li foren entregats per si l'entitat vermellenca decidia fer efectiva l'opció de compra de Losada. El Mallorca està ara a l'espera de saber el resultat final dels diferents judicis, abans de demandar l'Oviedo.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris