nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 13°
13°

Turisme i esport s'agafaran de la mà per gener a S'Era de Pula

Més de vint jugadors participaran en el «Mallorca Flor de Almendro»

Esport i turisme es donaran la mà aquest pròxim mes de gener al club de golf de Canyamel i al Pula Golf en el torneig Mallorca Flor de Almendro, un acte amistós que acullirà a més d'una vintena d'influents empresaris del centre d'Europa que vendran a Mallorca a passar tres dies en els quals practicaran el seu esport i, a més, coneixeran la geografia, gastronomia i tradicions illenques. L'esdeveniment tindrà lloc els dies 16, 17 i 18 de gener pròxims.

Aquesta iniciativa de S'Era de Pula, serveix, tal com explica el propietari del complex, Romeo Sala, «per canviar la imatge turística que ara mateix té Mallorca al centre d'Europa. El turisme de qualitat a la nostra Illa ha tingut una baixada brutal des de l'11 de setembre del passat any. El que ens proposam, amb aquesta invitació a tots aquests empresaris, és que aquesta gent ens conegui de primera mà, véngui a jugar al golf i gaudeixi d'uns dies inoblidables».

Està previst que els convidats arribin a Mallorca el 16 de gener i seran traslladats a l'Hotel Esperança Mar de Cala Bona. El dia 17 tindrà lloc la primera jornada del torneig a Canyamel i el vespre hi haurà una recepció a l'Ajuntament de Capdepera, amb posterior sopar al club de golf de Canyamel.

El dia següent, el 18, se celebrarà la segona jornada del torneig, que canviarà d'escenari i serà en el camp de Pula. La jornada acabarà amb un sopar de gala a l'Hotel Esperança Mar, de Cala Bona, amb actuacions i ball i en la qual se sortejarà un quadre del pintor Joan Bennàssar i es regalarà una reproducció firmada a cada un dels convidats.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris