nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
12°

Munar: «No ens pensam aturar en la reforma de Son Pardo»

La presidenta posposa la remodelació «per la següent legistatura»


La presidenta del Consell Insular de Mallorca (CIM), Maria Antònia Munar, es va mantenir ferma ahir en la realització de l'ambiciós projecte de remodelació de l'hipòdrom de Son Pardo, tot i que, de moment, no disposa de la principal font de finançament prevista: els ingressos de la Lototrot.

«No ens pensam aturar», assegurà Munar a la inauguració d'una exposició en què es podran contemplar tots els projectes de remodelació de l'hipòdrom presentats a concurs. La presidenta del CIM anuncià que la intenció de dur a terme la remodelació es manté viva, però que «haurà d'esperar a la propera legislatura». «Si Unió Mallorquina continua presidint el Consell, poden estar segurs que aquest serà una de les obres prioritàries», afegí Maria Antònia Munar.

El fet que la Lototrot no estigui encara en marxa no fa possible, pel moment, cobrir els 10 milions d'euros, aproximadament, que costarà dur a terme les obres. Munar, però, assegurà que no té per costum «renunciar a res» i defensà la Lototrot com la via més rendible actualment de potenciar el trot i, en conseqüència, «l'agricultura mallorquina».

La presidenta del CIM, que va estar acompanyada a la presentació per Dolça Mulet, consellera de Presidència, Nicolau Tous, director de l'Institut de l'Esport Hípic de Mallorca i de l'hipòdrom de Son Pardo, i Federico Climent, director de la delegació de Mallorca del Col·legi Oficial d'Arquitectes de les Illes Balears (COAIB), anuncià també que la maquesta definitiva del nou hipòdrom estarà llesta el mes de febrer.

El projecte guanyador del concurs que varen convocar el CIM i el COAIB té com a lema el nom de l'emblemàtic cavall Falaguer i ha estat realitzat per Antoni Pons, Emili Sagristà, Josep A. Reynés i Margalida Simó. Si s'acaba materialitzant aquesta idea, el nou hipòdrom tindrà un aspecte molt més modern i «representatiu del món del trot», segons Antoni Pons. A l'entrada del remodelat Son Pardo hi haurà un conjunt de quatre plans superposats que es van desplegant de manera tangencial.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris