algo de nubes
  • Màx: 12°
  • Mín:
11°

La Selecció Balear ja té camiseta

Francesc Antich i Antoni Borràs del Barrio presentaren ahir el partit Illes Balears-Malta

87976

«Ja ho hem aconseguit», començà dient un emocionat Antoni Borràs del Barrio. Ahir, Francesc Antich i Borràs del Barrio presentaren el partit de la selecció balear absoluta de futbol davant Malta, que tindrà lloc dia vint-i-vuit a les 21.00 hores a l'estadi de Son Moix. La recaptació del partit es destinarà íntegrament a l'Associació Balear de l'Esclerosi Múltiple.

A la presentació del partit hi acudiren també Maria Antònia Munar, presidenta del Consell de Mallorca; Pere Sampol, vicepresident i conseller d'Economia, Comerç i Indústria del Govern; Fernanda Caro, consellera de Benestar Social; Josep Maria Costa, conseller d'Interior; Isidor Torres, batle de Formentera; Gaspar Oliver, tinent de batle de l'Ajuntament de Palma; Pere Fullana, director general de Presidència; Joana Maria Petrus, directora general d'Esports; Antoni Pastor, diputat del Partit Popular; Antoni Alorda, diputat del PSM; Pau Nadal, gerent de la Fundació Reial Mallorca, així com distints representants de la Caixa d'Estalvis de Balears Sa Nostra i les penyes del Reial Mallorca.

Francesc Antich presentà el cartell del partit, així com la camiseta que lluirà la selecció balear, que serà blava amb la bandera de les Illes Balears a l'esquerra, l'escut de la Federació Balear al centre i el logotip de la marca (John Smith, a l'esquerra). La camiseta experimentarà encara alguna variació, ja que no està descartat que llueixi també el logotip promocional d'Ibatur.

Les entrades pel partit, que començarà a les 21.00 hores, es posaran a la venda dimarts a un preu de cinc euros la més cara (tribuna coberta) i just tres euros la resta de localitats. Les entrades es podran adquirir a qualsevol oficina de la Caixa d'Estalvis Sa Nostra. El president Antich explicà que els aficionats que es vulguin desplaçar a l'estadi de Son Moix des de la Part Forana ho podran fer de forma gratuïta.

L'acte de presentació del partit començà amb unes emocionades paraules d'Antoni Borràs, que reivindicà el seu desig des de sempre d'organitzar el debut de la selecció balear absoluta. «Quan vaig agafar el càrrec de president de la Federació tenia la il·lusió de confeccionar una selecció absoluta que representàs a les Illes Balears. La Federació tota sola mai no hauria pogut organitzar el partit... Gràcies al president d'aquesta Comunitat nostra serà possible el partit», digué.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris