algo de nubes
  • Màx: 12°
  • Mín:

Can Perdiueta

Escenari del sopar de companyonia que la Penya Arrabal, continuant amb la tradició nadalenca, congrega a la calor de l'autèntica amistat, a tots els tècnics de les respectives plantilles com així mateix, a tots els directius que al llarg de tota la temporada fan feina sense exigir res en absolut, per tal que els colors vermellencs de la carismàtica Penya superin la resta de competidors. I fins ara, tot s'està complint amb sincera satisfacció. Al capdavant d'aquesta «tropa» figuraran els imprescindibles Joan Torres, màxima autoritat del negoci del peix que no està contaminat, juntament amb el seu fidel escuder, Toni Tacha i els consegüents Santi, Llorenç Verger, Pere Colombàs, Román, Roca, Conde Lequio, J.J. i un llarg etcètera on la seva presència donarà calor i lluentor a un acte tan entranyable que ja va per la segona desena d'anys i que sense interrupció cada any es du a terme.

S'Arracó
Mantinguérem en el dia d'ahir una animada conversa amb el nostre entranyable amic David Marquès, president del CE S'Arracó, un president molt estimat per la gran família esportiva arraconenca, que a poc a poc ha anat creixent fins a poder presumir de comptar amb cinc plantilles en les que practiquen esport «tot bitxo vivent» del simpàtic i meravellós ponent mallorquí. Un petit llogaret que a l'hora de defensar els colors futbolístics de la seva vila dupliquen esforços multiplicant-se per mil. I la prova, que l'objectiu de l'actual temporada pel que afecta l'equip de Regional, és aconseguir l'ascens a una categoria que un mal dia es va perdre de forma llastimosa i, quasi quasi, injustament. El pròxim diumenge es podrà comprovar de veritat la potència de l'equip que prepara Toni Cuenca. Serà el Montuïri, situat en el lloc envejós de la taula, el conjunt que visitarà Sa Vinya. Del resultat que imperi en el marcador es podran treure serioses conseqüències. Uns dies després, el proper divendres, tindrà lloc amb tota seguretat a les instal·lacions futbolístiques de la localitat un aperitiu nadalenc en el qual seran obsequiats tots els efectius de les distintes plantilles, com igualment tots els components de l'«staff», on un any més continuen figurant els nostres entranyables Toni Nicolau i Guillem Vich.

Lliga d'Honor
Repeteix una jornada més a l'Estadi Balear, en pla competitiu, el conjunt de la Lliga d'Honor juvenil, l'Atlètic Balears, que en aquesta ocasió quasi decisiva rebrà el Damm, situat en una zona un poc perillosa de l'actual classificació. Partit que s'avançarà a demà dissabte a partir de les tres i mitja de l'horabaixa. Amb arbitratge de Rodado Rodríguez.

Derbi eivissenc
Un altre derbi arriba quan encara es recorden les conseqüències del darrer disputat contra Santa Eulàlia. En aquesta ocasió serà el Sant Rafel-Eivissa, i on realitzarà el seu debut l'exjugador del Platges de Calvià, David Prats. Serà a les 18 hores, amb arbitratge de Martín García.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris