algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
15°

«Aquest partit és just la primera passa»

Els representants de les institucions coincideixen a destacar que la iniciativa ha de tenir continuïtat

JOAN SANS/PEP VERGER. Palma.
Satisfacció generalitzada i il·lusió. Aquests eren els sentiments que es desprenien dels polítics congregats ahir dematí en el Consolat de la Mar amb motiu de la presentació oficial del partit Selecció Balear-Malta i de la camiseta que lluirà el combinat de la nostra comunitat. Representants del Govern, oposició, Consell de Mallorca, Ajuntament de Palma, clubs de futbol o Formentera manifestaren «el sentir d'una societat que veu com es fa una passa endavant en la construcció del nostre petit país», tal com deia el president Francesc Antich, en el discurs de presentació.

De la mateixa manera que Antich, la resta d'assistents deixaren constància que el partit de debut de la selecció balear contra Malta, el pròxim dia 28 de desembre a Son Moix, no sigui un fet aïllat, tengui continuïtat i pugui arribar a consolidar-se en el calendari esportiu illenc. Un altre dels aspectes sobre el qual incidiren els reponsables de les institucions va ser en la qualitat esportiva que hi ha en el combinat que dirigeix Llorenç Serra Ferrer, i en la bona tasca que ha fet el seleccionador a l'hora de triar els homes que entraran en la història de l'esport balear com a components de la primera formació de la selecció illenca, en la qual hi estaran reepresentades les quatre illes.

Els assistents, encapçalats per Francesc Antich i pel president de la Federació Balear de Futbol, Antoni Borràs del Barrio, feren també una crida a l'aficionat, perquè agafi consciència del que significa el partit i ompli a vessar Son Moix.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris