algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 11°
14°

Gregorio Manzano encara no té res clar

El tècnic provà l'efectivitat de les alternatives de què disposa per suplir les baixes a l'atac i la defensa


Els problemes se li acumulen a Gregorio Manzano, que encara no té res clar sobre l'onze que alinearà diumenge a Anoeta per plantar cara a la Reial Societat, un equip revelació que encara no coneix el sabor de la derrota en aquesta Lliga. A la ja més que sabuda dificultat per alinear una defensa que el convenci, el tècnic mallorquinista s'enfronta ara a un altre problema: l'atac. El Comitè de Competició va confirmar dimarts el que tothom s'esperava: Walter Pandiani no podrà saltar a la gespa d'Anoeta aquest diumenge perquè ha de complir un partit de sanció per haver estat expulsat per López Nieto davant del Reial Madrid amb vermella directa.

Gregorio Manzano és conscient que no li sobra el temps per trobar un equip titular i ahir ja va començar a fer les primeres provatures. Així, al minipartidet que els jugadors varen disputar a mig camp, l'entrenador va alinear Tuni al costat de Samuel Etoo, mentre que Carlos feia parella amb Walter Pandiani a l'equip rival. Igualment, en el conjunt del jugador solleric, Marcos, Nadal i Miquel Soler formaven una línia defensiva de tres, mentre que Campano, Lussenhoff i Poli formaven la saga rival.

Les provatures varen continuar després de la intensa sessió, ja que Manzano va optar per donar descans a tot l'equip a excepció de Tuni, Carlos, Marcos i Lussenhoff. Durant prop d'un quart d'hora Tuni i Carlos, realitzaren uns contra uns amb Lussenhoff i Marcos, alternativament. D'aquesta manera, el tècnic mallorquinista va poder examinar de prop els quatre jugadors que en principi pugnen per fer-se un lloc a l'onze, bé a la davantera, bé a la defensa.

La veterania es va deixar veure en aquest exercici, ja que mentre que Tuni va tenir en un principi moltes dificultats per escapar-se dels seus defensors, Carlos féu valer la seva velocitat per desbancar-los ja des del primer moment. El solleric, emperò, va escoltar les indicicacions del mateix Gregorio Manzano i del seu amic, i els consells del company del filial Raúl Martín per millorar la seva estratègia i aconseguir finalment estavellar la pilota a la xarxa.

Així, tot apunta que Manzano encara no té gens clar quin onze alinearà davant de la Reial i potser avui, en el partidet, aclareixi els dubtes. No obstant això, el tècnic vermellenc ja sorprengué la setmana passada amb l'alineació de Marcos com a central, quan tothom hi esperava Poli, per la qual cosa no seria estrany que l'andalús fes algun experiment amb els pocs homes disponibles que té.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris