muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

Vint-i-dos elegits per entrar a la història

Llorenç Serra Ferrer va fer pública ahir la llista de convocats per al debut de la selecció balear

67722

Serra Ferrer va fer pública ahir la llista de vint-i-dos convocats.

Il·lusió, una gran il·lusió. La selecció crea entusiasme entre els millors futbolistes de les Illes Balears. Llorenç Serra Ferrer va fer pública ahir la primera llista de convocats de la selecció balear en companyia d'Antoni Borràs del Barrio i de Pere Fullana. A la llista, com no podia ser de cap altra manera, hi ha la totalitat de les grans figures del futbol balear, amb l'excepció d'Albert Riera, que segons explicà Serra Ferrer tenia programat un viatge familiar i no l'ha volgut canviar. En tot cas, la llista pot experimentar encara algun canvi de darrera hora, si cap club es nega a cedir el seu jugador.

La relació de seleccionats, tal com ja s'havia anunciat, inclou dos representants de Menorca -un de l'Sporting i l'altre de l'Atlètic Ciutadella-, dos d'Eivissa -un de la SE Eivissa i l'altre del Santa Eulària- i un de Formentera. La convocatòria queda integrada així per Nadal, Marcos, Miki, Robles i Soler (Reial Mallorca); Buades i Òscar (Albacete); David i Juanmi (Sevilla); J. Marcos (Eivissa), J. Ramon (S.Eulària) Àlex Marí (Formentera), Marquès (Atlètic Ciutadella), Pep Lluís Martí (Tenerife), Melià (Sp. Maonès), Prats (Betis), Ramis i Tuni (Mallorca B), Rondo (Elx), Sastre (Sporting de Gijón) i Xisco (R. Huelva).

«He parlat pràcticament amb tots els jugadors llevat dels de Menorca, d'Eivissa i de Formentera, amb qui ho han fet els tècnics Joan Millán i Tolo Darder. De la resta, he parlat amb tots i m'han donat el seu vistiplau. Falta encara que la federació enviï la petició als clubs», va manifestar el seleccionador.

Serra Ferrer va explicar que, evidentment, havia convocat Riera, però va assegurar que el futbolista ha justificat la seva absència referint-se a un viatge familiar que tenia programat. «Albert Riera estava seleccionat, havia parlat amb ell i m'havia dit que tenia un viatge programat amb la família i que no el volia anul·lar. Hi ha altres jugadors que també tenien un viatge programat i que han tingut la il·lusió de col·laborar...», va assegurar.

Sobre l'absència de jugadors mallorquins de Tercera Divisió, Serra explicà que s'ha intentat que juguin els millors amb representants de les quatre illes. «Tots no hi caben. N'hi ha vint-i-dos i vostè sap que un equip són onze... M'he decantat per aquells futbolistes que ja tenen un nivell professional i contrastat en equips de superior categoria...», digué.

Serra Ferrer va ser clar afirmant que havia detectat molta d'il·lusió entre els futbolistes i que tots li havien mostrat la seva alegria d'anar a la selecció. «Algun jugador m'ha demanat no assistir a l'entrenament del dia 27, però tenen il·lusió per jugar... N'hi ha que estan lesionats, com el jugador del Terrassa Rodríguez. He trobat una resposta molt bona... Ho he volgut fer personalment, he volgut parlar amb cada un dels jugadors, perquè m'exposin el grau d'il·lusió o de dificultat que poden tenir.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris