algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín:
17°

Penya Arrabal

Divendres passat, Festa de la Constitució, es va disputar el partit de Regional Preferent corresponent a la jornada divuitena que es disputarà el proper dia 22, entre Penya Arrabal i Alcúdia. Resultat negatiu per als colors de la carismàtica Penya, que realitzarà tots els mitjans possibles perquè avui dematí a les mateixes instal·lacions de Can Valero els tres punts que contra el Poblera es dirimiran passin a sumar al caseller la possibilitat del club del conseqüent peixeter arrabalenc. Partit que contra el rival ja esmentat començarà a les 11.30 sota la direcció de Carrillo Losada.

Empat molt valuós  

Ho manifestàrem ahir dissabte unes hores abans de disputar-se el partit de Regional Preferent que havien de disputar a Sa Lleona el conjunt amfitrió i el Collera. Avançàrem que el conjunt local es podria veure en serioses dificultats atesa la vàlua del rival palmesà, que de la mà de Juan López Castillo, està realitzant un campionat sensacional. I tal com ens esperàvem, va succeir. Una primera part molt laboriosa, culminada en gol de cop de cap del dinàmic davanter Chano Miró, i igualada a un, al marcador, a la represa. Un punt per cada equip, que va perjudicar enormement el conjunt local.

Intervenció  

Fa unes quantes dades va ser objecte de delicada intervenció quirúrgica el Tresorer de la Federació Balear, Tomàs Ballester. Intervenció superada amb notable èxit ja que li va permetre traslladar-se al seu domicili de Palmanyola per realitzar la necessitada recuperació.

Sopar nadalenc  

El proper divendres dia 13, al restaurant Ses Porxeres de Bunyola tindrà lloc el tradicional sopar de companyonia en què el president federatiu, Toni Borràs, convida tots els directius, inclosos els de Menorca i Eivissa. Sopar que una vegada a l'any serveix per aglutinar els vincles d'una amistat ja bastant existents des de fa bastants temporades.

Dia de l'entrenador  

Un any més, el Comitè d'Entrenadors de la Federació Territorial Balear va celebrar la seva festa tradicional. Extensa programació d'actes que culminaren en sopar de companyonia que tingué lloc al Casino de Mallorca, i que per problemes quelcom delicats, ens va ser impossible poder assistir tal com era el nostre desig.

Lliga d'Honor Juvenil  

Onze del dematí a l'Estadi Balear. Front a front, At. Balears-Ferran Martorell, mentre que a Barcelona, a hora similar, el Reial Mallorca competirà contra l'Espanyol. Partit corresponent a la Lliga d'Honor Juvenil.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris